Spotul publicitar la Dacia Sandero, desemnat reclama lunii în Marea Britanie. Clipul are aproape 1 milion de vizionări pe YouTube VIDEO

Miercuri, 04 August 2021, ora 20:30
17846 citiri
Spotul publicitar la Dacia Sandero, desemnat reclama lunii în Marea Britanie. Clipul are aproape 1 milion de vizionări pe YouTube VIDEO
Reclama la Dacia Sandero FOTO Captură/ Youtube

Scorurile brandului Dacia au crescut cu aproape 6 puncte în luna iulie în Marea Britanie, ceea ce a făcut ca ultimul clip publicitar să fie numit reclama auto a lunii în Regatul Unit, scrie publicația YouGov.co.uk.

La începutul lunii iulie, producătorul auto cu sediul în România a lansat o reclamă pentru noul Sandero. Clipul folosește inițial fotografii dramatice care arată două personaje cu aspect suspect încărcând un covor rulat în portbagajul vehiculului.

Dar tonul anunțului se luminează pe măsură ce o voce anunță: „Nu avem nevoie de ficțiune pentru a lansa Noul Dacio Sandero”.

Videoclipul a câștigat până acum peste 800.000 de vizualizări pe YouTube.

Scorul de conștientizare al reclamelor Dacia a fost de 3,6 pe 28 iunie, dar a crescut brusc de atunci. Scorul de conștientizare a anunțurilor, care reflectă procentul de consumatori care au văzut un anunț de la un anumit brand în ultimele două săptămâni, a trecut de 9 pe 16 iulie și a rămas în acel interval, ajungând la 9,3 pe 27 iulie.

#Dacia Sandero, #Dacia, #Marea Britanie , #Dacia