Ziare.com

Lider Congres SUA: Bancile rusesti - sanctionate, aliatii nostri din Europa sunt speriati de moarte

de Alex Varzaru
Duminica, 11 Mai 2014, ora 16:44

   

Lider Congres SUA: Bancile rusesti - sanctionate, aliatii nostri din Europa sunt speriati de moarte
Bancile rusesti ar trebui sa suporte sanctiuni economice din cauza actiunilor presedintelui Vladimir Putin, iar presedintele Barack Obama trebuie sa actioneze mai energic pentru a provoca un raspuns mai hotarat din partea natiunilor europene, a declarat presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, republicanul John Boehner.

"Trebuie sa ne luam de bancile lor. Sunt ingrijorat ca nu i-am facut pe europeni sa adopte o linie mai ferma impotriva rusilor. Iar aliatii nostri din regiune sunt speriati de moarte.

Ceea ce face Putin duce la o lume globala mai putin sigura, si cu siguranta la o Europa mai putin sigura", a spus Boehner, scrie Bloomberg.

Referendum haotic in Ucraina

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

In timp ce autoritatile americane au discutat sanctiunile care trebuie indreptate impotriva anumitor sectoare din economia rusa, cum ar fi sectorul energetic sau cel financiar, pana acum, sanctiunile nu au afectat decat un numar de 45 de persoane si 19 entitati economice, cum ar fi SMP Bank sau Bank Rossiya.

Uniunea Europeana se pregateste pentru o noua runda de sanctiuni impotriva Rusiei, care vor fi detaliate saptamana viitoare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2600 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor