Ziare.com

Guvernul mai aloca 400 milioane lei pentru plata arieratelor

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 20:29

   

Guvernul mai aloca 400 milioane lei pentru plata arieratelor
Bugetele a sapte ministere au fost suplimentate, joi, de Guvern, cu peste 400 milioane lei, din Fondul de rezerva, pentru plata arieratelor, dupa ce in urma cu o saptamana Executivul a alocat 1,2 miliarde lei cu aceeasi destinatie, plata arieratelor fiind o conditie pentru urmatoarea transa a FMI.

Printr-un set de hotarari aprobate in sedinta de joi, au fost suplimentate bugetele la Ministerul Mediului (48 milioane lei), Ministerul Sanatatii (42,79 milioane lei, din care 32 milioane pentru finantarea programelor de sanatate, iar 10 milioane pentru plata unor investitii), Ministerul Dezvoltarii (90 milioane lei pentru plata datoriilor la lucrari de reabilitare a infrastructurii si pentru lucrari de introducere a sistemelor de apa si canalizare) si nu numai.

Si Ministerul Muncii primeste 500.000 lei pentru finantarea cheltuielilor aferente unui centru social, la Piatra-Neamt, destinat persoanelelor varstnice, Ministerul Transportului (90 milioane lei pentru plata obligatiilor restante mai mari de 90 zile) si Ministerul Agriculturii (107 milioane lei pentru plata subventiilor la creditele acordate agricultorilor), conform Mediafax.

Guvernul a mai alocat 36 milioane lei pentru Ministerul Comunicatiilor si serviciile publice de radio si televiziune, pentru plati de inchiriere a spatiilor si circuitelor datorate agentilor economici din sistemul comunicatiilor.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Pentru Ministerul Comunicatiilor, banii sunt destinati platii arieratelor din cadrul programului "Trecerea Romaniei la guvernarea electornica".

In urma cu o saptamana, Guvernul a suplimentat bugetele a sase ministere cu 1,22 miliarde lei, tot din Fondul de rezerva, pentru plata arieratelor.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 976 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sunt afona in domeniu.................

ce inseamna plata arieratelor?

 

 

nope...................

citeste mai jos........banii sunt destinati platii arieratelor din cadrul programului ''Trecerea Romaniei la guvernarea electronica!

 

 

Citeste articolul si ce scrie in paranteza,dupa care comenteaza.

...........exemple: Ministerul Transportului (90 milioane lei pentru plata obligatiilor restante mai mari de 90 zile) si Ministerul Agriculturii (107 milioane lei pentru plata subventiilor la creditele acordate agricultorilor)

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor