Ziare.com

Delegatia FMI merge joi la ministerul Finantelor

Joi, 29 Iulie 2010, ora 11:25

   

Delegatia FMI merge joi la ministerul Finantelor
Expertii FMI isi continua misiunea de evaluare a Romaniei cu o noua runda de discutii la ministerul Finantelor. Delegatia FMI inca mai analizeaza impactul majorarii TVA cu 5% inainte de a anunta cu cat revizuieste in scadere prognoza de scadere economica.

Pana acum, delegatia FMI a avut intalniri cu Sebastian Vladescu, oficialii BNR, Comisia Nationala de Prognoza, oamenii de afaceri si patronatele.

Potrivit ministrului Finantelor, noua estimare de scadere economica va fi facuta dupa ce va fi analizat impactul majorarii TVA cu 5%. Se pare ca noua prognoza ar putea fi o scadere de 2% a economiei. Estimarea initiala era de - 0,5%, insa specialistii Fondului Monetar International o considera optimista. Se pare ca FMI va revizui in jos prognoza de crestere economica.

O misiune a Fondului Monetar International (FMI), condusa de Jeffrey Franks, se afla la Bucuresti, in perioada 26 iulie - 4 august, pentru a incheia cea de-a cincea evaluare a indeplinirii de catre Romania a Acordului Stand-By, semnat in mai 2009. Misiunea FMI va avea trei obiective principale, si anume analizarea rectificarii bugetului pe 2010, discutarea bugetului pe 2011 si trecerea in revista a politicilor fiscale si monetare.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 611 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

exista o miscare se numeste smechereala adica o smecherie mai prost facuta

asa fac guvizi din givern alba neagar cu deficitul bugetar
de ce e asa mare deficitul
pai mereu apar noi plati pentru noi comisioane
mfmi vrea sa vada plata datoriilor
dar sensul profi este
ca sa nu se ascunda fals valoarea deficitului
dar nu vrea sa se faca plati ilegale pentru prestatii neefectuate
dar smecherezoi nostri asta ticluesc

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor