FMI insista pe cresterea pretului gazelor in Ucraina

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 13:37
980 citiri

Fondul Monetar International insista pentru cresterea preturilor gazelor pentru consumatorii casnici din Ucraina, o conditie necesara pentru ca tara sa primeasca imprumutul de 15,15 miliarde de dolari, a declarat reprezentantul FMI pentru Ucraina, Max Alier.

Ucraina a semnat, in 2010, un acord de finantare cu FMI, iar Kiev a primit deja peste 3,4 miliarde dolari, potrivit Ria Novosti.

Urmatoarele plati au fost a fost suspendate din cauza esecul guvernului de a reforma sistemul de pensii si de a creste pretul gazului.

Saptamana trecuta, presedintele Viktor Ianukovici a semnat o lege privind reforma in pensionare, in ciuda nemultumirii natiunii.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#FMI imprumut Ucraina, #FMI pret gaze Ucraina , #FMI