FMI merge la discutii cu Traian Basescu

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 17:24
1095 citiri
FMI merge la discutii cu Traian Basescu
Foto: Arhiva

Delegatia Fondului Monetar International (FMI) se va intalni, vineri seara, si cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni.

Se pare ca membrii delegatiei vor sa poarte discutii si cu seful statului dupa ce, potrivit unor surse citate de Antena 3, nu s-ar fi inteles cu ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton.

Guvernul si FMI au convenit sa mentina posibila cresterea cu 5% la salarii si pensii

Tot vineri, delegatii misiunii de evaluare a FMI au discutat, la sediul Ministerului Finantelor Publice, si cu reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

In cursul zilei au mai fost invitati la discutii reprezentantii Ministerului Transporturilor, Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Basescu primeste marti delegatia comuna a FMI, CE si BM

Delegatia comuna a Fondului Monetar International, Bancii Mondiale si Comisiei Europene a inceput, miercurea trecuta, la Bucuresti, a patra misiune de evaluare a Acordului stand-by de tip preventiv cu Romania si se va afla in Romania pana pe 6 februarie.

Acordul stand-by dintre Romania si FMI a inceput la 31 martie 2011 si este unul de tip preventiv, ridicandu-se la 3,1 miliarde DST, respectiv 3,6 miliarde de euro, reprezentand aproximativ 300% din cota pe care Romania o are la FMI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Traian Basescu FMI, #delegatia FMI intalnire Traian Basescu , #FMI
Comentarii