CNADNR cumpara panouri parazapezi - vezi cat va plati

Duminica, 08 Septembrie 2013, ora 18:33
1986 citiri
CNADNR cumpara panouri parazapezi - vezi cat va plati
Foto: habucionut.blogspot.com

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale organizeaza licitatie pentru achizitionarea a 13.100 de bucati panouri parazapezi, valoarea estimata a contractului, fara TVA, fiind de aproape 2,424 milioane de lei, potrivit unui anunt de participare postat de CNADNR, pe sistemul electronic de achizitii publice (SEAP).

Procedura va fi licitatie deschisa, iar criteriul pe baza caruia va fi atribuit contractul il reprezinta pretul cel mai scazut.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice, iar durata va fi de 45 de zile de la data atribuirii acestuia.

Finantarea contractului o reprezinta veniturile proprii pentru intretinere.

Termenul-limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 18 octombrie, ora 9.00, iar primirea ofertelor sau a cererilor de participare se va face pana pe 22 octombrie, ora 9.00. Tot pe 22 octombrie, ora 10.00, se vor deschide ofertele.

Beneficiarul contractului va fi Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi, panourile urmand sa ajunga in districtele Bacau, Barlad, Botosani, Focsani, Tecuci, Iasi, Piatra Neamt si Suceava.

#panouri parazapezi contract, #CNADNR cheltuieli , #infrastructura