Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

VIDEO Mii de defectiuni inregistrate la autobuzele cumparate de Primaria Capitalei de la firma Otokar

Sambata, 13 Februarie 2021, ora 12:15
9180 citiri
VIDEO Mii de defectiuni inregistrate la autobuzele cumparate de Primaria Capitalei de la firma Otokar
Autobuzele Otokar cumparate de Gabriela Firea FOTO Facebook STB

Autobuzele cumparate in anul 2018 de Primaria Capitalei de la firma turca Otokar au inregistrat mii de defectiuni pana in prezent. Acestea sunt in garantie, astfel ca au fost reparate pe banii furnizorului.

In total, cele 400 de autobuze Otokar au inregistrat peste 8.000 de defectiuni, in timp ce cele 130 de autobuze hibrid Mercedes Citaro, care au intrat in exploatare esalonat incepand cu luna iulie 2020, au inregistrat 233 de defecctiuni se arata intr-un document obtinut de Hotnews.ro.

Prabusirea Gabrielei Firea. Cei patru ani de mandat dezastruos care au condus-o spre esec

In luna ianuarie 2020, pasagerii unui autobuz Otokar au ramas blocati in autovehicul cateva minute. Din fericire, un calator a reusit sa deschida una dintre usi cu ajutorul unei persoane din exterior.

Amintim ca in ultima vreme au aparut numeroase probleme la noile autobuze achizitionate de Primaria Bucuresti. Iata cateva dintre acestea:

Iata doar cateva dintre acestea:

Gabriela Firea spunea ca filmuletele si reclamatiile privind neregulile depistate la autobuzele noi Otokar sunt provocari, iar verificarile efectuate dupa fiecare incident reclamat au aratat ca a fost vorba despre neatentia sau despre neglijenta soferilor.

Cum s-au pricopsit bucurestenii cu autobuzele Otokar si cateva decizii restrictive greu de explicat

"Sunt provocari. Nu vreau sa va dau o cifra care sa devieze atentia, dar la achizitia de acum 12 ani au fost, in primele 2 luni, aproape 500 de reclamatii in legatura cu noile autobuze. Acum bineinteles ca sunt persoane interesate sa denigreze acest proiect foarte important al Capitalei si anume achizitia a 400 autobuze noi, Euro 6.

De fiecare data s-a constatat, dupa verificarea incidentului, ca era pur si simplu ori o neatentie, o neglijenta, o neintelegere a bordului care e foarte nou si electronic, din partea conducatorului auto, ori un mic incident care a fost umflat si crescut si exagerat", a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Un autoboz Otokar a intrat intr-un copac (Foto)

Potrivit primarului general, anul acesta vor mai fi cumparate inca "100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze si 400 de autobuze cu gaz natural comprimat".

Mai puteti citi:

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#autobuze otokar, #defectiuni, #Gabrieala Firea , #infrastructura
Comentarii
Poza movici
movici
rank 5
autobusele sunt "perfecte" ...Intrebati Fi-rea , au numai o sarma in
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Timpii morti si reparatiile ar TREBUI platite de Firea & co.