Ziare.com

Linia de tramvai 41 va fi suspendata, incepand de miercuri, pentru cinci zile. STB introduce linie naveta de autobuze

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 21:03

   

Linia de tramvai 41 va fi suspendata, incepand de miercuri, pentru cinci zile. STB introduce linie naveta de autobuze
Linia de tramvai 41 va fi suspendata, incepand de miercuri, 21 octombrie 2020, pentru cinci zile, pentru lucrari necesare pentru finalizarea pasajului pietonal de la statia de metrou Parc Drumul Taberei, anunta Societatea de Transport Bucuresti. Pe aceasta perioada, va fi introdusa o linie naveta de autobuze.

Potrivit unui comunicat al Societatii de Transport Bucuresti (STB) SA, se va suspenda linia de tramvai 41 in perioada 21-25 octombrie, pentru a permite Metrorex SA executarea unor lucrari de deviere a liniei pe o portiune din traseu, in scopul finalizarii pasajului pietonal de la statia de metrou "Parc Drumul Taberei", de pe Magistrala 5. Pentru asigurarea capacitatii de transport, STB SA va infiinta o linie naveta de autobuze cu indicativul 641, care va functiona intre terminalele Piata Presei si Ghencea.

Totodata, incepand de miercuri, se vor face lucrari de modernizare la peronul statiei de tramvai Uverturii.

"Este posibil ca aceste lucrari sa depaseasca termenul de 25 octombrie a.c., pana la care linia de tramvai va fi suspendata, astfel incat, odata cu reluarea circulatiei tramvaielor, STB SA anunta calatorii ca, pana la finalizarea modernizarii peronului, statia Uverturii va fi suspendata pentru tramvaie", scrie in comunicat.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

In perioada 21-25 octombrie, autobuzele liniei naveta 641 vor circula pe traseul Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Calea Crangasi, Sos. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea si vor opri in statii astfel:

- Pe sensul spre terminalul Ghencea: - pe Bd. Marasti, in statiile "Agronomie" (amplasata in zona Institutului Agronomic) si "Casin" (amplasata dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu); - pe Str. Turda, in statiile "Bd. Ion Mihalache" (amplasata dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache) si "Pasajul Grant" (amplasata inainte de Pasajul Grant); - pe Calea Crangasi si pe Sos. Virtutii, in statiile liniei de autobuz 178, precum si in noua statie "Bd. Uverturii" (amplasata inainte de Bd. Uverturii); - pe Str. Brasov, in statiile liniilor de autobuz 105, 173 si 221, precum si in noua statie "Bd. Timisoara" (amplasata dupa intersectia cu Bd. Timisoara); - in terminalul "Ghencea", in statia liniei regionale R425.

- Pe sensul spre terminalul Piata Presei: - pe str. Brasov, in statiile liniilor de autobuz 105, 173 si 221, precum si in noile statii "Drumul Taberei" (amplasata in zona Bisericii Sf. Vineri) si "Bd. Timisoara" (amplasata inainte de intersectia cu Bd. Timisoara); - pe Sos. Virtutii, in noua statie "Bd. Uverturii" (amplasata dupa intersectia cu Bd. Uverturii), apoi in statiile liniei de autobuz 178; - pe Sos. Crangasi, in statiile liniei 178; - pe Str. Turda, in noua statie "Turda" (amplasata dupa Pasajul Grant); - pe Bd. Maresal Alexandru Averescu, in statia de tramvai "Bd. Ion Mihalache" (amplasata dupa intersectia cu Bd. Ion Mihalache); - pe Bd. Marasti, in statiile de tramvai "Casin" (amplasata dupa intersectia cu Str. Alexandru Constantinescu) si "Agronomie" (amplasata in zona Institutului Agronomic); - la terminalul "Piata Presei", in statiile liniilor de autobuz 261 si 304.

"Societatea de Transport Bucuresti va monitoriza cu atentie functionarea liniei 641 si va interveni operativ in reconfigurarea programului de circulatie, in cazul in care cererea de transport o va impune. De asemenea, pentru fluidizarea traficului in zonele aglomerate de pe traseu, STB SA va colabora cu agentii de politie", se mai arata in comunicat.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre tramvaiul 41 circulatie intrerupta STB
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2107 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor