Imagini spectaculoase din dronă cu lucrările la autostrada Pitești-Sibiu VIDEO

Luni, 04 Octombrie 2021, ora 09:42
3486 citiri
Imagini spectaculoase din dronă cu lucrările la autostrada Pitești-Sibiu VIDEO
Utilaje pe tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu-Pitești, aflat în lucru FOTO YouTube / Adisan

Se lucrează intens pe primul lot al Autostrăzii A 1 Sibiu – Piteşti. O arată imaginile din dronă postate duminică, 3 octombrie, pe YouTube.

Potrivit filmătilor, lucrările sunt aproape jumătate, iar pe unele porțiuni a fost așternut deja asfalt.

Primul tronson al autostrăzii are o lungime de 13,7 kilometri. Lucrările contractate în 2019 cu firma Porr Construct pentru circa 127 de milioane de euro au început efectiv în aprilie 2020.

Deși termenul de execuție este de 3 ani, sunt șanse bune ca acestea să se finalizeze în avans, în 2022, spunea în vară fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă.

În paralel cu lucrările la autostradă, se desfășoară și un alt proiect: extinderea la patru benzi a unei secțiuni de 3 km din drumul național DN7 exact la ieșirea din Valea Oltului.

Cea mai amplă lucrare de pe tronsonul dintre Sibiu și Boița al A1 Pitești-Sibiu este viaductul Tălmăcel. Cu o lungime de 650 de metri și cu o înălțime a picioarelor de până la 30 de metri, acest pod casetat și executat în consolă, cu 8 deschideri, este construit după cele mai noi standarde în domeniu, spunea Drulă.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#autostrada Sibiu Pitesti, #lucrari autostrada, #filmare drona , #infrastructura