Ziare.com

Salarii mai mari la CNADNR. Cat primesc in plus angajatii

Luni, 30 Iunie 2014, ora 17:53

   

Salarii mai mari la CNADNR. Cat primesc in plus angajatii
Cei aproximativ 6.000 de angajati ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) vor primi cate 150 de lei in plus la salariu.

De asemenea, conform unei intelegeri semnate de CNADNR cu sindicalistii din companie, angajatii vor primi si o serie de sporuri, ajutoare in caz de deces in familia angajatilor sau prime pentru "Ziua drumarului", relateaza Digi 24.

De exemplu, pentru situatia in care ii moare soacra sau socrul, un angajat poate primi un ajutor de 2.500 de lei, noteaza TIR Magazin.

Cresterile salariale se adauga la salariile de baza de dinaintea diminuarii operate in perioada 01.06.2013-01.09.2013.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Conform procesului verbal incheiat la data de 28 mai 2014, citat de sursa citata, "partile convin, de comun acord, modificarea art. 142, care va avea urmatoarea formulare:

(1) Incepand cu drepturile salariale aferente lunii iunie 2014, salariatii carora li s-au diminuat salariile de baza in perioada 01.06.2013-01.09.2013, prin act aditional la CIM, vor reveni la salariile de baza avute inaintea diminuarii. Aceasta reintregire nu se aplica si salariilor de baza majorate conform art. 95 din CCM.

(2) Incepand cu data de 01.07.2014, salariul de baza lunar al fiecarui angajat al CNADNR SA se majoreaza cu 150 lei".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2936 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cresterea este in fapt recompensa/ajutorul de stat ptr

milionul de euro plătit tinerei care și-a pierdut un braț intr-un accident rutier!

 

...

.. si cu restul cum ramane ? .. cum se zice ? discriminare parca !!! .. ce conteaza cum traiesc cei care se spetesc ? .. conteaza doar bugetofagii lor .. restul pot sa crape !!! .. Romania mai are inca de vandut ! .. mai aveti pana la fundul sacului ? sau nici macar nu va intereseaza !? ..


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor