Ziare.com

Ministerul Finantelor a reusit sa stranga 744.000 de lei din donatii, intr-o luna

Marti, 10 August 2010, ora 21:40

   

Ministerul Finantelor a reusit sa stranga 744.000 de lei din donatii, intr-o luna
Ministerul Finantelor a reusit sa stranga, in luna iulie, suma de 744.734 de lei noi din donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice.

"In contul 20.37.01.02 Venituri ale bugetului de stat - 'Donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice', deschis la trezoreria statului, in cursul lunii iulie a.c. au fost virati 744.734 RON", se arata intr-un comunicat al Ministerului de Finante.

Fondul ar urma sa ajute Ministerul cu cheltuielile, in aceasta perioada grea. Aproape toti ministrii au anuntat, in urma cu ceva timp, ca isi indeamna toti angajatii sa doneze bani pentru stat, unii dintre acestia renuntand la indemnizatia de demnitari.

Ministerul a publicat si lista donatorilor, care cuprinde in primul angajati ai ministerului de Finante, dar si ai ministerului de Economie, printre care si ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Nu toti donatorii si-au publicat numele, majoritatea donatiilor fiind facute anonim (672.714 de lei).

Pe lista celor care si-au dat numele se afla demnitari precum secretarul de stat in Ministerul Economiei, Stafie Constantin Claudiu (22.064 de lei), directorul de cabinet al ministrului Economiei, Marian Turlea (10.823 de lei) sau presedintele Comisiei Nationale de Prognoza, Ion Ghizdeanu (2.100 lei).

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 604 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor