Ziare.com

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute luni un miliard de lei

Luni, 24 Octombrie 2011, ora 09:41

   

Ministerul Finantelor vrea sa imprumute luni un miliard de lei
Ministerul Finantelor Publice organizeaza luni o licitatie pentru o emisiune de certificate de trezorerie cu discount, cu scadenta la 334 de zile, in valoare de un miliard de lei.

In primele opt luni din 2011, MFP a imprumutat de la banci aproape 37 de miliarde de lei, iar in 2010 a imprumutat de pe piata interna peste 41 miliarde de lei.

Deficitul bugetar programat pentru anul 2011 si agreat in cadrul pachetului financiar cu FMI si Uniunea Europeana este de 23,953 miliarde lei.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 868 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sa ne indatoram, sa ne indatoram..............

" sa ne indatoram!!!" in ultimul timp (8 ani)datoria publica a tarii a crescut incredibil de mult, multumita glorioasei cooalitii de la guvernare. Incompetenta se arata la toate nivelele de conducere a tarii, nu sunt instare sa genereze crestere economica reala (nu piata de consum). Indatorarea tarii este dictata de catre tarile care conduc europa, respectiv germania, franta, spania, s.a. care duc la dezastru nivelului de trai de nu o sa putem sa ne revenim in veci. Dreptul la o viata normala si ajutor este cu desavarsire refuzat poporului roman. Declar razboi Germanieisi totodata ma predau ,poate asa reformez tara de clasa politica incompetenta care isi vade doar interesul personal.

 

Cifre seci- ne lasa reci !

Deci inca papam de la altii daca Senatul a blocat legea asistentei sociale.

 

Tine cont Geoana de prapadul cel face el in finantele romaniei...

....prin blocarea legi asistentei sciale ?

Doar un sabotor poate face ce face Geoana la Senat

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor