Cum arată o căsuță din Cluj, pusă în vânzare pentru 200.000 de euro. Are două camere și curte comună cu alte trei familii FOTO
Economie / piata imobiliara
Prețurile de pe piața imobiliară din Cluj-Napoca continuă să rămână ridicate. Spre exemplu, pentru o casă cu două camere de doar 84 de mp și curte comună se cere 200.000 de euro. „Agenția Mobitim vinde casă 2 camere, construcție solidă, curte comună. Suprafața utilă 84mp”, se arată în anunțul postat pe imobiliare.ro. Potrivit anunțului, locuința are: hol, living, bucătărie, baie și dormitor. Beciul este separat și are 25mp. „Camere înalte, luminoase, geamuri termopan, centrală termică, șemineu. Este parcare și gradină în curtea comuna cu încă 3 proprietari. Pod înalt, mansardabil. Ideal locuință, birou”, se mai arată în anunțul, potrivit căruia locuința se află în zona Platinia.

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei piata imobiliara . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: piata imobiliara.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - piata imobiliara, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Economie