Cifra de afaceri a firmelor de pompe funebre din România a ajuns la jumătate de miliard de lei în 2021. Nivel fără precedent în istorie
Economie / pompe funebre
Cifra de afaceri a firmelor de pompe funebre din România va depăşi jumătate de miliard de lei în acest an, pe fondul creşterii numărului persoanelor decedate şi ca urmare a scumpirii semnificative a serviciilor de acest gen, se menţionează într-o analiză a Frames dată publicităţii. Atingerea acestei cifre de afaceri a ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei pompe funebre . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: pompe funebre.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - pompe funebre, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.