Remus Vulpescu ar putea ramane in Ministerul Economiei. Se va ocupa tot de privatizari

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 14:01
2024 citiri
Remus Vulpescu ar putea ramane in Ministerul Economiei. Se va ocupa tot de privatizari
Foto: Arhiva

Remus Vulpescu, fostul sef al Oficiului pentru Privatizari, ar putea ramane in cadrul Ministerului Economiei, in functia de consilier.

Potrivit Romania Tv, el se va ocupa de relatiile internationale. De asemenea, Vulpescu va avea atributii si in privatizari.

Deocamdata, totul ar fi la stadiul de oferta verbala, nefiind semnat niciun act in acest sens.

Remus Vulpescu si-a dat demisia si l-a reclamat pe Dan Diaconescu la Parchet

Remus Vulpescu si-a dat, miercuri, demisia din functia de seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI).

El si-a cerut scuze publicului si conducerii statului roman pentru insuccesul licitatiei organizate in data de 21 septembrie 2012 pentru privatizarea S.C. Oltchim S.A.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, luni, ca procedura de privatizare a Oltchim a fost incheiata prin nesemnarea contractului de vanzare-cumparare pentru pachetul de actiuni de 54% detinut de Ministerul Economiei prin OPSPI.

Acesta sustine ca adjudecatarul licitatiei nu a prezentat documente din care sa rezulte ca detine disponibilitatile banesti.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, acesta oferind cel mai mare pret, de 203,149 milioane lei.

Premierul Victor Ponta a declarat saptamana trecuta ca, in cazul in care Dan Diaconescu nu va putea sa plateasca pretul oferit pentru preluarea actiunilor detinute de stat la Oltchim, atunci privatizarea va fi reluata intr-o perioada de sase luni.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#Remus Vulpescu consilier Ministerul Economiei, #Remus Vulpescu privatizari, #Vulpescu consilier Ministerului Economiei , #privatizare