Bugetele pentru Rabla vor fi suplimentate cu câte 200 de milioane de lei
Economie / rabla
Programele Rabla vor fi suplimentate cu câte 200 de milioane de lei fiecare, începând de sâmbătă, 21 august, pentru Rabla Plus şi din 28 august pentru Rabla Clasic, au transmis, vineri, 20 august,reprezentanţii Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM). Fondurile alocate Programului Rabla Plus, în anul 2020 au fost de 200 de milioane de lei. „Acest program s-a bucurat de un interes impresionant din partea solicitanţilor, iar în anul 2021 bugetul alocat este triplu, respectiv 600 de milioane de lei, rezultând un buget total aferent anilor 2020 şi 2021 de 800 de milioane de lei.”, transmite AFM. Pentru Programul Rabla Clasic, ritmul înscrierilor s-a menţinut crescut „Pentru acest program, valoarea alocată în anul 2020 a fost de 405 milioane de lei, iar în anul 2021, ca urmare a acestei suplimentări, bugetul alocat este de 640 de milioane de lei, rezultând astfel o valoare totală alocată ...
Peste 25.000 de mașini achiziționate de români în programul Rabla Clasic
Miercuri, 04 August 2021, ora 17:50 - Peste 25.000 de mașini achiziționate de români în programul Rabla Clasic
Economie / rabla
În cadrul Programului Rabla Clasic 2021, s-au înscris la producători/ dealeri auto 39.659 persoane fizice şi până în prezent au fost achiziţionate 25.340 autovehicule şi 175 motociclete, a anunţat, miercuri, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM). ”În cadrul Programului Rabla Clasic 2021, s-au înscris la producători/,dealeri auto 39.659 persoane fizice. Până în prezent...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei rabla . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: rabla.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - rabla, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Economie