Ziare.com

Inflatia a ajuns la 7,8 la suta, in martie - analisti

Vineri, 08 Aprilie 2011, ora 14:47

   

Inflatia a ajuns la 7,8 la suta, in martie - analisti
Rata anuala a inflatiei a urcat la 7,8 la suta, in luna martie, cu 0,5 procente mai mult decat in luna precedenta, potrivit unui sondaj intre membrii Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania (AAFBR).

Pentru sfarsitul acestui an, membrii AAFBR estimeaza ca rata inflatiei va ajunge la 4,8 la suta (estimarile variaza intre 4,4% - 5,7%), se arata intr-un comunicat al asociatiei.

Astfel, asteptarile privind rata anuala a inflatiei de la finalul anului 2011 sunt in crestere fata de estimarile de acum o luna (4,5%), precum si fata de cele de acum doua luni (4,3%).

Pentru finele anului 2012, membrii asociatiei plaseaza rata anuala a inflatiei la 4,1%, cu mult peste nivelul anterior, de 3,5%.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

AAFBR este o asociatie profesionala fara scop lucrativ, infiintata in luna ianuarie 2008, si care reuneste in randurile sale circa 70 de analisti din sectorul bancar, fonduri de pensii, societati de administrare a investitiilor, societati de asigurari si din piata de capital.

T.B.

Citeste mai multe despre rata inflatie crestere rata inflatie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 489 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor