Amazon mai deschide 3 birouri in Romania si angajeaza 500 de oameni

Autor: Paul Barbu - Redactor
Marti, 09 Martie 2021, ora 12:30
5455 citiri
Amazon mai deschide 3 birouri in Romania si angajeaza 500 de oameni
Foto: Pixabay.com

Amazon va deschide trei noi birouri in Romania, la Timisoara si Iasi, iar pana la finalul anului intentioneaza sa creeze 500 de noi locuri de munca. Echipa Amazon din Romania a ajuns sa numere peste 2.500 de angajati.

"Compania se pregateste sa adauge pana la finalul anului inca 500 de roluri permanente disponibile in birourile sale din tara si intentioneaza sa deschida un nou birou in Timisoara si altele doua in Iasi. Biroul din Timisoara, planificat sa se deschida in trimestrul al doilea al anului (T2/2021), se va concentra pe linia Amazon Devices, ce va include si dispozitivele de securitate Ring, si va fi locul unde se vor dezvolta si lansa produse si servicii inovatoare", a anuntat compania.

Biroul nou din Iasi se va deschide spre finalul anului in campusul actual si va fi primul care va gazdui departamentul Retail Business Support - cel care se asigura ca produsele Amazon si disponibilitatea lor sunt optimizate pentru clienti si, in acelasi timp, sprijina partenerii de vanzari si echipele dedicate categoriilor de produse. In 2023, Amazon se va muta in Palas Campus din Iasi, unde intreaga echipa locala va fi consolidata.

Recrutarea pentru Bucuresti si Iasi este in derulare, iar cei interesati sunt invitati sa acceseze pagina romania.amazon.com.

Toti candidatii selectati vor primi pachete salariale atractive si beneficii extinse, inclusiv asigurare de sanatate privata si asigurare de viata, precizeaza compania.

"Noile birouri vin cu multe oportunitati pentru profesionistii din domeniile software si operatiuni, care vor avea sansa sa inoveze si sa imbunatateasca produsele si serviciile noastre ce sprijina clientii Amazon din intreaga lume", a declarat Octavian Tanase, general manager, Amazon Romania.

Amazon a deschis primul birou din Romania in 2005 si a investit peste 100 milioane de euro, dezvoltand tehnologii de ultima generatie.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#birouri romania amazon, #angajari Amazon Romania , #stiri economice