Ziare.com

Autostrada Soarelui, gata peste trei ani

Joi, 21 August 2008, ora 15:10

   

Autostrada Soarelui, gata peste trei ani
Ministerul Transporturilor va semna joi contractul pentru realizarea trosonul final al autostrazii A2 care leaga Bucurestiul de Constanta.

Proiectarea si constructia acestuia vor costa circa 438 milioane lei, fara TVA. Durata executiei este de 3 ani, iar perioada de garantie de 2 ani.

Constructia presupune 22 km de autostrada, 34 de poduri si pasaje, 5 noduri rutiere si un spatiu de servicii, informeaza The Money Channel.

Varianta la profil de autostrada ocoleste de la Nord la Sud Municipiul Constanta prin partea de vest.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Proiectul face parte din Coridorul Pan European IV si reprezinta trosonul final al Autostrazii Soarelui.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1601 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Atentie

Iar incurcati borcanele. Titlul spune de Autostrada Soarelui, in text se vorbeste de 22 km de autostrada. Or Cernavoda-Constanta e sigur mai mult de 22 km. Cred ca vorbiti mai curand de varianta de ocolire a Constantei, in regim de autostrada.

 

Ai dreptate D-le

Astia habar nu au ce scriu.Ieri spuneau corect ca este vorba de portiunea ce ocoleste orasul C-tza.Distanta Cernavoda -C-tza este 65 Km.Numai pana la Medgidia sant 20 Km.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor