Boc: Firmele ar putea depune din 2011 o singura declaratie fiscala

Joi, 25 Martie 2010, ora 20:46
1160 citiri
Boc: Firmele ar putea depune din 2011 o singura declaratie fiscala

Firmele ar putea depune, anul viitor, o singura declaratie fiscala in locul celor 24 existente acum, care sa poata fi transmisa in format electronic catre administratiile fiscale, a anuntat joi, la Cluj-Napoca, primul ministru Emil Boc.

Emil Boc a declarat ca guvernul lucreaza la reducerea birocratiei din domeniul fiscal, aratand ca, acum, in timp de criza, Romania realizeaza mai bine ca niciodata cat de important este mediul de afaceri si mai ales acei patroni care creeaza locuri de munca si care isi platesc la timp taxele.

Premierul a spus ca este momentul ca guvernul sa-si aminteasca si de mediul privat, adica de cei care aduc bani la buget si care, probabil, nu-si permit cresteri salariale de 50 de procente de la o zi la alta.

Seful guvernului a mentionat o serie de masuri luate de Executiv pentru sprijinirea mediului de afaceri, precum deblocarea datoriilor statului si ale companiilor care lucreaza cu statul sau programul "Rabla", subliniind ca acestea trebuie sa continue.

Premierul a participat joi, la Cluj-Napoca, la inaugurarea celui mai nou centru auto al companiei RMB Inter-Auto, al carei administrator este fostul ministrul de Interne si fost lider al PSD, Ioan Rus.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#declaratie fiscala 2011, #declaratii fiscale firme , #stiri economice