Ziare.com

Cardurile si bancomatele Libra Bank, oprite in weekend

Joi, 21 Februarie 2008, ora 12:53

   

Cardurile si bancomatele Libra Bank, oprite in weekend
Cardurile emise de Libra Bank nu vor putea fi folosite pentru plati la comercianti sau retrageri de numerar de vineri, 22 februarie, ora 22:00 pana duminica, 24 februarie, la ora 22:00, pentru imbunatatirea sistemului informatic de procesare a cardurilor, a anuntat banca, joi, intr-un comunicat.

De asemenea, clientii bancii nu vor putea efectua nici un fel de tranzactii cu cardurile Libra Bank sau de la reteaua de bancomate (ATM) si aparate de plata cu cardul la comercianti (POS), se arata in comunicat.
Dupa modernizarea sistemului de carduri, clientii bancii vor putea sa utilizeze si carduri cu cip (smart card), atat la ATM-urile, cat si la POS-urile Libra Bank.

Libra Bank este, din anul 2003, membra a fondului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania. Oferta Libra Bank cuprinde cardul de debit Libra Salary, cardul de credit Libra Credit si cardul de economisire Libra Mix.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Citeste mai multe despre bancomate carduri libra bank
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 494 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor