Ziare.com

Cat de eficienta este strategia anti-offshore a Comisiei Europene si ce oameni romani de afaceri vor fi afectati

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 13:23

   

Cat de eficienta este strategia anti-offshore a Comisiei Europene si ce oameni romani de afaceri vor fi afectati
Autoritatile europene cauta solutii pentru a le "veni de hac" companiilor care isi deschid sedii in "paradisuri fiscale" prin introducerea obligativitatii de a declara taxele platite in fiecare tara in care au subsidiare. Pe lista companiilor "vizate" de masura sunt Google, Starbuck sau Microsoft. In Romania, oameni de afaceri precum Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vatu sau Dan Voiculescu ar avea de pierdut din schimbarea regimului fiscal.

Algirdas Seneta, comisarul european responsabil cu fiscalitatea in UE, si-a anuntat intentia de a introduce incepand de la anul o clauza anti-abuz care sa vizeze societatiile comerciale care si-au creat sedii in cutiile postale pentru a beneficia de un regim fiscal mai avantajos.

Afla ce pot pierde cunoscuti oameni de afaceri romani din cauza initiativei comisarului european, in continuarea articolului Cat de eficienta este strategia anti-offshore a Comisiei Europene si ce oameni romani de afaceri vor fi afectati pe Business24.ro

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1439 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor