Ziare.com

Complexul Energetic Oltenia a incheiat un contract cu o firma privata pentru selectia conducerii companiei

de Teodor Serban
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 23:43

   

Complexul Energetic Oltenia a incheiat un contract cu o firma privata pentru selectia conducerii companiei
Complexul Energetic Oltenia, unul din cei mai mari producatori de energie din tara, aflat in subordinea Ministerului Energiei, a incheiat contracte de servicii cu SC Fox Management Consultants SRL pentru selectia membrilor Consiliului de Supraveghere si ai directoratului societatii. Compania nu precizeaza care este valoarea contractului.

"Pentru selectia membrilor Consiliului de Supraveghere si a membrilor Directoratului, in conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 111/2016, societatea Complexul Energetic Oltenia a organizat proceduri de achizitie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea si recrutarea de personal de conducere, cu respectarea legislatiei aplicabile in domeniul achizitiilor publice.

In urma derularii si atribuirii procedurilor de achizitie, societatea Complexul Energetic Oltenia a incheiat contracte de servicii cu SC Fox Management Consultants SRL avand ca obiecte servicii de recrutare de personal in vederea selectiei membrilor Consiliului de Supraveghere al societatii Complexul Energetic Oltenia si servicii de recrutare de personal in vederea selectiei membrilor directoratului societatii Complexul Energetic Oltenia, in conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, aprobata cu modificari prin Legea nr. 111/2016", a informat compania de stat.

Intre Societatea Complexul Energetic Oltenia si SC Fox Management Consultants SRL nu au mai existat relatii contractuale pana in prezent, precizeaza compania.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Complexul Energetic Oltenia este al doilea jucator de pe piata locala a energiei electrice, cu o cota de piata de 22%.

Complexul Energetic Oltenia are in componenta sa cinci termocentrale si noua cariere miniere.

Citeste si:
Finantare americana nerambursabila de peste 1,2 milioane de dolari pentru Nuclearelectrica. La ce vor fi folositi banii de catre compania romaneasca
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre complex energetic Oltenia selectie conducere
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 2590 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor