Credit mai ieftin pentru unele persoane

Miercuri, 14 Mai 2008, ora 10:20
1919 citiri
Credit mai ieftin pentru unele persoane

Persoanele fizice autorizate si cei care au profesii liberale pot obtine credite mai ieftine de la banci decat persoanele fizice, informeaza revista "Capital" in editia din aceasta saptamana.

Acest lucru este posibil deoarece restrictiile BNR nu se aplica in cazul persoanelor fizice autorizate.

In consecinta, creditele pentru persoanele fizice autorizate permit un acces mai facil la imprumuturi, la obtinerea unui credit mai mare decat daca aceeasi persoana ar fi luat imprumutul ca simplu salariat.

Imprumuturile pentru persoanele fizice autorizate se calculeaza pe baza rezultatelor activitatii comerciale, exercitiului financiar pe anul precedent, iar uneori este suficient sa se ataseze balantei contabile un contract comercial cu valoare ridicata pentru a se inscrie mult mai usor in baremurile bancii.

Imprumuturile date de banci acestei categorii de clienti sunt destinate investitiilor imobiliare, cumpararea de autoturisme, echipamente de lucru, reamenajare de sedii si altele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#credit, #persoana, #autorizata, #profesie, #liberala, #usor , #stiri economice