De Paste, romanii prefera statiunile de pe litoralul bulgaresc

Sambata, 23 Aprilie 2011, ora 17:43
1079 citiri
De Paste, romanii prefera statiunile de pe litoralul bulgaresc
Foto: Novinite

In acest an multi romani au preferat sa isi petreaca Sarbatorile Pascale in statiunile de pe litoralul bulgaresc. Statiunile "Nisipurile de Aur" si "Albena" au fost luate cu asalt de turistii straini, inclusiv cetateni romani.

In schimb, bulgarii, care au vrut sa-si faca vacanta de Paste in afara tarii, au ales ca destinatie Grecia si Macedonia, unde exista multe promotii, traditii similare, iar proximitatea le ofera posibilitatea de a calatori cu propriile masini, noteaza Novinite.

Totodata, au existat si bulgari care au ales destinatii vest-europene.

Majoritatea bulgarilor care calatoresc de Paste prefera sa-si viziteze familia sau prietenii, potrivit directorului Institutului de Analiza si Evaluare a Turismului, Rumen Draganov.

Cei care prefera hotelurile le aleg pe cele care au centre SPA, acestea fiind rezervate in totalitate.

Alti bulgari aleg hotelurile mici, de familie, casele de oaspeti de langa orase sau de la munte, insa in topul preferintelor sunt statiunile mari de iarna si vara.

Spre exemplu, hotelurile din sudul coastei Marii Negre au fost rezervate in proportie de 80%.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#turisti romani vacanta Paste, #statiuni litoral bulgaresc , #stiri economice