Ziare.com

Farmache: Criza nu ar trebui sa fie un impediment pentru privatizari prin Bursa

Marti, 29 Iunie 2010, ora 14:26

   

Farmache: Criza nu ar trebui sa fie un impediment pentru privatizari prin Bursa
Stere Farmache, presedintele CA al BVB, a declarat marti ca perioada de criza nu ar trebui sa fie un impediment pentru listarea la bursa a companiilor de stat.

"Suntem oarecum surprinsi de informatiile contradictorii care vin din partea autoritatilor cu privire la listarea companiilor de stat, insa credem ca totusi acestea vor prinde contur. Nu cred ca perioada de criza trebuie sa fie un impediment in desfasurarea acestui proiect.

Nimeni nu poate anticipa cum va merge economia in anii urmatori si de aceea nu trebuie sa abandonam aceste proiecte", a declarat Farmache, arata Mediafax.

Guvernul a decis ca pana la sfarstul lui 2012 sa suspende procedurile de listare la BVB a cate 5% din actiunile detinute de stat la opt companii din portofoliul Ministerului Transporturilor, prin derularea ofertelor publice secundare de vanzare, din cauza crizei financiare.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Companiile respective sunt aeroporturile internationale Henri Coanda-Bucuresti, Aurel Vlaicu-Baneasa, Mihail Kogalniceanu-Constanta si Traian Vuia-Timisoara, precum si Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Administratia Porturilor Dunarii Maritime Galati, Administratia Porturilor Dunarii Fluviale Giurgiu si Administratia Porturilor Maritime Constanta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 345 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor