Ziare.com

Franta acorda 420 milioane de euro pe an pentru a ajuta tarile sarace

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 17:24

   

Franta acorda 420 milioane de euro pe an pentru a ajuta tarile sarace
Franta va acorda 420 milioane de euro pe an in cadrul eforturilor europene anuntate pentru a ajuta tarile sarace sa faca fata schimbarilor climatice, a declarat duminica seara secretarul de stat francez pentru cooperare Alain Joyandet, facand apel si la alte tari ale Uniunii Europene "sa se angajeze" in acest sens.

Doar o parte din aceasta suma, respectiv mai multe zeci de milioane de euro pe an, se adauga la ajutorul prevazut deja de catre Paris pentru anii care vor urma, s-a aflat de pe langa cabinetul lui Joyandet.

Restul va fi luat de la bugetul ajutorului public pentru dezvoltare aprobat pentru 2010, apoi 2011 si 2012, potrivit unor precizari.

Uniunea Europeana s-a angajat vineri sa acorde 7,2 miliarde de euro pe o perioada de trei ani tarilor sarace pentru a le ajuta sa faca fata schimbarilor climatice incepand de anul viitor.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 693 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor