Germania a gasit solutia pentru criza din Grecia

Joi, 04 Martie 2010, ora 14:19
2339 citiri
Germania a gasit solutia pentru criza din Grecia
Foto: Islandcity

Grecia ar putea sa-si vanda insulele pentru a reduce datoriile, sustin doi membri ai coalitiei de centru dreapta condusa de cancelarul german Angela Merkel.

Josef Schalarmann si Frank Schaeffler au declarat ca vanzarea unor insule si a altor proprietati ar putea scoate Grecia din criza, relateaza Reuters, citand publicatia germana Build.

"Cei care intra in insolventa trebuie sa vanda totul pentru a-si plati creditorii. Grecia detine cladiri, companii si insule nelocuite, care pot fi folosite pentru plata datoriilor", a spus Schalarmann.

De asemenea, in articolul intitulat "Vindeti-va insulele, greci faliti! Si vindeti si Acropole!", Schaeffler spune ca Angela Merkel nu poate promite nici un fel de ajutor financiar. "Guvernul grec trebuie sa ia masuri radicale si sa isi vanda proprietatile, cum ar fi insulele nelocuite", a spus Schaeffler.

Comentand asupra acestei idei, ministrul de Externe din Grecia, Dimitris Droutsas, a declarat pentru ARD TV: "Am auzit si sugestia de a vinde Acropole. Sugestii de acest gen nu sunt potrivite in acest moment".

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#vanzare insule Grecia, #criza Grecia, #datorii Grecia , #stiri economice
Comentarii
Poza 20.72.72
20.72.72
rank 2
Aha, de aia baga guvernantii nostri tara in datorii ! Sa zica dupa aia nemtii, austriecii si ungurii sa vanda Transilvania pentru plata datoriilor