Golurile tricolorilor iti pot aduce bani in banca

Joi, 12 Iunie 2008, ora 20:40
1729 citiri
Golurile tricolorilor iti pot aduce bani in banca

Institutiile bancare profita de campionatul european de fotbal EURO 2008 si incearca sa atraga noi clienti din randul microbistilor cu ajutorul unor promotii ingenioase.

Astfel, la aceleasi costuri cu produsele obisnuite, suporterii beneficiaza de avantaje in functie de performantele echipei nationale la campionatul european.

Analistii spun ca aceste initiative sunt cat se poate de firesti, cele mai frecvente oferte referindu-se la cardurile de credit, care pot aduce posesorilor bilete la UEFA EURO 2008 sau beneficii de fiecare data cand echipa nationala inscrie cate un gol in meciurile campionatului.

"Timp de o luna, toata lumea va vorbi despre fotbal. In aceste conditii nu e decat normal ca actorii de pe piata bancara sa exploateze acest eveniment si sa incerce sa creasca alaturi de el", spune Sorin Psatta, specialist in comunicare citat de Adevarul.

Clientii UniCredit Tiriac Bank castiga la fiecare gol al nationalei

Fiecare tranzactie efectuata pana la 30 iunie de minimum 50 de lei la comercianti (in magazine si pe Internet) prin cardul MasterCard UniCredit UEFA EURO 2008 emis de banca, poate aduce posesorilor de card, prin tragere la sorti, unul din cele patru bilete la semifinala care se va juca pe 26 iunie 2008.

In mod similar, fiecare plata de minimum 100 de lei prin cardul respectiv poate aduce posesorului de card unul din cele doua pachete VIP UEFA EURO 2008 oferit de MasterCard Europe.

Un pachet VIP contine doua bilete la semifinala Campionatului de Fotbal UEFA EURO 2008 (meciul nr. 30), doua bilete de avion dus-intors, cazare pentru doua nopti, transfer aeroport - hotel si retur, intampinare festiva la receptia hotelului, transport la stadion si un cadou surpriza din partea MasterCard Europe.

De asemenea, primele 50 de persoane care au intrat in posesia unuia card de credit sau de debit MasterCard UEFA EURO 2008 au primit o minge de fotbal, urmatorii 1.000 de posesori de carduri primind automat tricouri originale UEFA EURO 2008.

In plus, UniCredit Tiriac Bank va transfera automat bani in timpul campionatului pentru fiecare gol inscris de echipa Romaniei si de echipele tarilor in care este prezent UniCredit Group (Italia, Germania, Austria, Croatia, Cehia, Polonia, Rusia si Turcia) - in conturile de card MasterCard UEFA EURO 2008 activate printr-o plata de minimum 50 lei pe perioada promotiei.

Sumele acumulate se vor multiplica de pana la 7 oripentru cei care au prognosticat corect Campioana, pana la data de 7 iunie 2008, pe site-ul dedicat campaniei.

Deponentii BCR castiga mai mult daca Romania se califica in semifinale

BCR a lansat un depozit care plateste bonusuri la dobanda, daca echipa nationala va reusi sa treaca de faza grupelor la Euro 2008.

Astfel, depozitul "Suporter Euro 2008" are o dobanda fixa de 9,14%. Nivelul creste cu 3 pp daca echipa nationala de fotbal depaseste faza grupelor si cu 5 pp, daca ajunge in semifinale. Astfel, dobanda la depozit poate ajunge pana la 14,14%.

Depozitul, care trebuie sa aiba o valoare minima de 1.000 lei, se constituie pe o perioada de un an, intre 1 iunie 2008 si 1 iunie 2009. Bonificatia este fixa si se plateste pe 15 iulie 2008.

Posesorii de carduri Raiffeisen Bank pot castiga bilete la meciurile Romaniei

Banca a lansat special cu ocazia evenimentului fotbalistic o editie limitata de carduri de credit, potrivit careia utilizatorii care au efectuat cu acestea o tranzactie la comercianti pana la 1 iunie 2008, au acum sansa de a castiga saptamanal, prin tragere la sorti, cate doua bilete la meciurile Romaniei sau patru bilete in sferturile de finala, plus 10.000 euro.

Raiffeisen Bank a pus la dispozitie clientilor sai in total 24 de premii sub forma unor pachete afiliate campionatului european de fotbal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#banci, #oferte, #Euro 2008, #promotii, #carduri de credit , #stiri economice