Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Indiferent de activitatea firmei avem nevoie de protectia muncii

Advertorial
Marti, 25 August 2020, ora 17:49
11891 citiri
Indiferent de activitatea firmei avem nevoie de protectia muncii

Pentru a ne putea desfasura activitatea profesionala asa cum se cuvine din punct de vedere legal, indiferent in domeniul in care lucram, intotdeauna avem nevoie de Securitatea si Sanatatea in Munca (SSM). Multi dintre noi recunoastem asta sub numele de Protectia Muncii intrucat aceasta era denumirea pana in anul 2006. SSM Concept asigura cele mai bune conditii in acest sens si indeplineste mai multe roluri pe care le putem avea in vedere. Printre altele, ca activitatea desfasurata este importanta pentru a putea organiza si desfasura procesele de munca si sunt luate masurile necesare in functie de context. Printre altele, masurile implica prevenirea tuturor disfunctiilor din cadrul unui sistem de munca, tocmai pentru ca activitatea sa se desfasoare asa cum se cuvine.

Legat de protectia muncii in Bucuresti trebuie sa stim ca aceasta reprezinta un ansamblu de activitati si proceduri al caror scop este acela de a asigura conditiile potrivite de munca si pentru a putea derula asa cu se cuvine fiecare procedura. Se apara viata si se asigura integritatea tuturor persoanelor care lucreaza in orice domeniu al muncii. Pentru asta avem nevoie de SSM Concept care reprezinta o firma ce se ocupa, printre altele de Protectia Muncii. Sprijinul oferit este bine venit intrucat prin intermediul sau se asigura un mediu de lucru lipsit de probleme, iar angajatii au parte de siguranta deplina. In plus, aceasta este o modalitate prin care se evita amenzile si toate problemele de natura legala. Mai mult, fiecare organizatie are de castigat mult la capitolul imagine prin luarea acestor masuri.

Protectia muncii implica respectarea mai multor norme, iar SSM Concept se asigura de tot pentru a nu avea nici cea mai mica grija. Efectueaza periodic controale interne si analizeaza modul in care se desfasoara acivitatea, dar si constata atunci cand este cazul daca exista abateri cu privire la modul in care se folosesc echipamentele de protectie. Bineinteles, se asigura si ca nu exista abateri de la legislatie si de la normele generale, dar si daca fisele de instructaj al angajatilor sunt completate asa cum se cuvine. Prin simpla aplicare a acestor masuri este mult mai usoara asigurarea unui mediu de lucru sigur, lipsit de griji, dar si de riscuri pentru ca nimeni nu isi doreste sa plateasca amenzi usturatoare. De asemenea, totul nu se opreste aici pentru ca SSM Concept ajuta toate societatile sa implementeze sistemul de management al sanatatii si securitatii, OHSAS 18001 care se dovedeste a fi o adevarata necesitate in ziua de azi.

Nu conteaza care este domeniul in care firmele isi desfasoara activitatea intrucat orice operator economic trebuie, conform legii, sa asigure un mediu de lucru sigur, iar cu asta ne ajuta SSM Concept oricand avem nevoie.

Acum este mai simplu ca niciodata sa parcurgi toate aceste proceduri necesare conform legii. Mai mult, cu SSM Concept ne putem ocupa de protectia muncii Bucuresti totul cu un minim de efort si in cel mai scurt timp. Astfel, avem ocazia de a face mari economii de timp, ceea ce este esential pentru toata lumea, iar aici ne asteapta o echipa cu experienta gata sa intervina in fiecare situatie. Se gasesc solutiile eficiente in orice context, indiferent de complexitate si nu este nevoie de alocarea unor bugete considerabile. Cu alte cuvinte, costurile sunt minime, dar beneficiile maxime, iar SSM Concept poate se poate ocupa de protectia muncii in capitala pentru entitati din toate domeniile pentru ca nu sunt impuse limite.

Apeleaza aici pentru a descoperi toate avantajele de pe urma carora poate sa beneficieze organizatia pe care o conduci, vezi care sunt preturile, procedurile si cum poti evita orice problema de natura legala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Creștere importantă a numărului de firme care și-au suspendat activitatea în România
Creștere importantă a numărului de firme care și-au suspendat activitatea în România
Numărul firmelor care şi-au suspendat activitatea în primele două luni din 2024 a fost de 4.328, în creştere cu 38,58% comparativ cu perioada similară a anului trecut, conform datelor...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#protectia muncii, #activitate, #firma, #nevoie , #stiri economice