Ziare.com

Marea Britanie produce, zilnic, peste 2500 de someri

Joi, 22 Ianuarie 2009, ora 12:13

   

Marea Britanie produce, zilnic, peste 2500 de someri
In fiecare zi, in Marea Britanie, se pierd peste 2500 de job-uri, numarul total al somerilor atingand aproape 2 milioane, iar viitorul pare la fel de sumbru.

Somajul a atins in Marea Britanie cel mai inalt prag din momentul venirii Laburistilor la putere in 1997, un record de 1,92 milioane de persoane.

Expertii afirma, insa, ca britanicii sunt abia la "inceputul" celei mai negre perioade pe care o vor trai angajatii din Marea Britanie, informeaza cotidianul Daily Mail.

Nicio parte a economiei Marii Britanii nu este crutata in fata crizei, iar recesiunea a lovit intreaga economie din Albion.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Nici companiile si firmele din Marea Britanie nu se simt mai bine, de la inceputul crizei. In fiecare zi, aproximativ 85 de companii, de marime medie, au intrat in faliment.

Procentul somajului in Marea Britanie a ajuns in acest moment la 6,1%, o cifra care este mai mare decat rata somajului din tari precum Slovenia, Romania, malta, Olanda, Cehia, Bulgaria, Austria sau Cipru.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1427 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IN ATENTIA GUVERNULUI

POATE CA TREBUIE SCHIMBATA DEFINITIA SI PERCEPTIA CUVANTULUI "SOMAJ". NU DE ALTA, DAR PROGRESELE TEHNOLOGICE RECENTE ARATA CA UN NUMAR TOT MAI SCAZUT DE PERSOANE DIRECT PRODUCTIVE POT ASIGURA CELE NECESARE UNEI ECONOMII MONDIALE IN CRESTERE. DE AIA AU SI FOST REALIZATE ACESTE PROGRESE, NU CA SA NE OTRAVIM CONCETATENII CU MASINILE, PRETINZAND CA MERGEM LA LUCRU, CU CHIMICALELE PUSE IN ALIMENTE, ETC, ETC, CI CA SA POATA OMU' SA CITEASCA O CARTE, SA MEARGA LA TEATRU, SA PICTEZE, SA FACA SPORT, SA SE OCUPE DE CRESTEREA COPIILOR, SA SE BUCURE DE VIATA. NUMARUL TINERILOR CARE VOR SA SE AFIRME PRIN MUNCA E SUFICIENT DE MARE PENTRU A REDUCE VARSTA DE PENSIONARE LA 50 SAU CHIAR 40 ANI. IN AFARA FAPTULUI CA RECENT, CATIVA ECONOMISTI AU ARATAT CA SE POATE OBTINE O CRESTERE A ECONOMIEI MONDIALE, CHIAR IN CONDITIILE DIMINUARII NUMARULUI DE PERSOANE DIRECT PRODUCTIVE, DANDU-SE FIECARUI INDIVID DE PE PAMANT, INCLUSIV COPIILOR, BATRANILOR SI SOMERILOR, O MIE DE EURO PE LUNA, UN ARGUMENT FOARTE SIMPLU SI FOARTE PUTERNIC E FAPTUL CA DELFINII "MUNCESC" DOAR DOUA ORE PE ZI. SANTEM CEL PUTIN LA FEL DE INTELIGENTI CA DELFINII? CE CRED ALESII NOSTRI?

 

eh, asta e: "splendida izolare" isi arata reversul medaliei

"fosta-i lele cat ai fost, acum mananci de post!" englezii au trait din speculatii bancare si colonii, acum redevin o insula amarata si dependenta de exterior. le-au placut mereu sa joace in afara europei acum este timpul platirii facturilor. nu mai sunt in anii cand puteau vinde popoarele din est ca sa le fie lor bine. sa le fie de bine!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor