Metrou: Studiul de fezabilitate pentru Gara de Nord - Progresul costa 9 mil. euro

Luni, 08 Iunie 2009, ora 16:10
1165 citiri
Metrou: Studiul de fezabilitate pentru Gara de Nord - Progresul costa 9 mil. euro
Foto: Arhiva

Metrorex va organiza licitatia pentru elaborarea studiilor de prefezabilitate si fezabilitate in luna iulie pentru constructia Magistralei 4 de metrou, a liniei de metrou Gara de Nord - Gara Progresul, estimand valoarea contractului la 36,61 milioane de lei, fara TVA.

Linia de metrou Gara de Nord - Gara Progresul va asigura legatura, pe directia nord-sud, intre zona centrala si cartierele Berceni si Progresul. Magistrala va conecta doua dintre cele mai importante statii de cale ferata ale Capitalei (Gara de Nord si Gara Progresul) si va avea corespondenta cu toate magistralele in functiune, precum si cu cele in perspectiva.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de noua luni incepand de la data atribuirii contractului.

Firmele interesate trebuie sa prezinte pentru participarea la licitatie o scrisoare de garantie in valoare de 550.000 lei sau echivalentul in euro corespunzator cursului mediu calculat de BNR pentru data 13 iulie si garantia de buna executie, in cuantum de 6 % din pretul fara TVA al contractului.

Sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit sunt asigurate din cheltuieli de capital si din surse proprii ale Metrorex.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este de 22 iulie.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#metrou gara progresul, #magistrala noua metrou, #costuri metrou , #stiri economice