Noua tendinta: video-anunturile imobiliare

Joi, 06 Martie 2008, ora 14:37
1707 citiri
Noua tendinta: video-anunturile imobiliare

Ultima tendinta in domeniul online pe piata din Romania o reprezinta video-anunturile imobiliare realizate momentan doar de doua siteuri lansate recent prin investitii de circa 20.000 de euro, informeaza Dailybussines.

Cele doua site-uri au modele de business usor diferite. Daca pe imotube.ro utilizatorii trebuie sa plateasca o taxa pentru realizarea si incarcarea filmuletelor de prezentare, pe Vestate.ro aceasta este gratuita in cazul clipurilor realizate pe cont propriu de proprietarii imobilelor, existand insa si o optiune prin care echipa site-ului realizeaza contra-cost clipul de prezentare.

"Investitia in structura portalului se va ridica in primele sase luni la circa 30.000 euro, iar pe break-even vom ajunge in circa 1 an si jumatate", a declarat, pentru DailyBusiness, Traian Bossenmayer, managing partener Web Dots, compania care a produs Vestate.ro.

"Vom obtine bani din publicitate, deja suntem in negocieri cu unele companii pentru cumparare de spatiu publicitar. Anunturile vor fi postate gratuit, va exista o taxa de 10 euro doar pentru cei care doresc anunturi preferentiale", a adaugat Bossenmayer.

Pe de alta parte, portalul Imotube.ro a necesitat o investitie initiala de cateva mii de euro, dar peste 5.000 de euro, a precizat Razvan Patrascioiu, managing director Uptime SRL, compania care detine portalul Imotube.ro.

"Deocamdata toate incasarile se duc catre dezvoltare si publicitate; probabil ca nu se va recupera nimic din investitie anul acesta", a adaugat Patrascioiu.

Portalurile se adreseaza atat agentiilor imobiliare, cat si persoanelor fizice si contin tipuri de oferte din gama rezidentiale, birouri, spatii comerciale si terenuri.

Pentru vizitatorii interesati de oferte imobiliare, avantajele acestor portaluri ar fi o impresie rapida si clara asupra proprietatii vizionate.

"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
"Mafia imobiliara" îi mulțumește lui Nicușor Dan!
Prin natura meseriei am tangenta saptamanal cu cei mai mari dezvoltatori, constructori si investitori in real estate. In ultimele saptamani, avand in vedere conjunctura alegerilor locale, evident...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#tendinte, #online, #imobiliare , #stiri economice