Oferte de vacanta pentru 8 martie: Bulgaria bate Romania

Duminica, 02 Martie 2008, ora 09:42
3132 citiri
Oferte de vacanta pentru 8 martie: Bulgaria bate Romania

Agentiile de turism din Romania au cazut de acord sa lanseze o nou provocare: ofertele de 8 martie. Cu toate ca un cuplu poate avea parte in Romania de camere duble la trei stele, cu numai 110 lei pe noapte, iar femeile care vor sa se intoarca din vacanta mai frumoase pot apela la pachete de doua nopti la hoteluri de patru stele, in care sunt incluse tratamente complexe de infrumusetare, oferta imbatabila ramane a vecinilor de nostri de la sud de la Dunare, scrie Libertatea.

In timp ce hotelul Iaki din Mamaia ofera cazare in camera dubla, mic dejun, cocteil de bun venit, cina speciala cu spectacol de striptease masculin, un masaj de relaxare, acces gratuit la Spa Center la un pret de 450 lei/persoana, hotelul Marea Neagra ofera cazare in camera dubla, cu mic dejun si masa festiva incluse, in zilele de 7 si 8 martie la doar 110 lei/persoana. Masa festiva fara cazare costa 70 de lei.

In Constanta, preturile raman la fel de atragatoare. La hotel Voila, cazarea se face in camera dubla , ce costa 506 lei pentru doua persoane. Cina speciala costa 245 lei. La hotel Palace, cazarea in camera dubla, petrecere de epoca in costume specifice anilor 1920, cu meniu princiar se ridica la suma de120 lei/persoana/pachet.

Desi ofertele statiunile din Romania fac cu ochii turistilor, ofertele din Bulgaria sunt cu adevarat imbatabile. Vecinii de la sud au lansat deja oferte turistice care mai de care mai atractive si, cum preturile sunt destul de convenabile, cererile nu au intarziat nici ele sa apara.

Majoritatea agentiilor de turism au inclus in oferta lor cel putin un pachet pentru ziua de 8 Martie cu destinatia Bulgaria, astfel ca iti trebuie doar 89 de euro ca sa petreci trei zile la hotelul Orchidea Spa, de patru stele, la Nisipurile de Aur.

Iubitorii de munte ar putea avea probleme cu cazarea in zilele de 1-9 martie, mai ales ca 30% din locuri sunt deja rezerbate, spun cei de la Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural (ANTREC).

Pentru o noapte de cazare aici, turistii vor scoate din buzunar intre 80 si 100 de lei de persoana, iar daca vor sa aiba si masa asigurata trebuie sa mai adauge 60 de lei.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
Economia României mai face un pas spre media europeană și depășește Ungaria în termeni de PIB pe cap de locuitor
România urcă o poziție în clasamentul european al produsului intern brut per cap de locuitor. Astfel, România depășește Ungaria și ajunge la 78% din media europeană, după o creștere cu...
#martie, #turism, #turisti, #Bulgaria , #stiri economice