GALERIE FOTO Colectia de pantofi pe care "bombardierul" din tine nu o poate refuza

Luni, 22 Februarie 2021, ora 01:30
10275 citiri
GALERIE FOTO Colectia de pantofi pe care "bombardierul" din tine nu o poate refuza
Foto: Facebook / Pantofi piele naturala

De cateva saptamani, o pagina de Facebook face furori cu noua colectie de incaltaminte presupusa din piele, dar nu prin produsele de inalta calitate pe care le livreaza la preturi mici, ci prin emblemele pe care le foloseste.

Pagina de Facebook "Pantofi piele naturala" a expus o colectie de incaltaminte care se foloseste, ilegal, de emblemele celor mai cunoscute marci auto precum Mercedes, BMW sau Audi.

Ce-i drept, pagina a castigat publicitate nesperata, dupa ce postarea cu fotografiile cu pantofi "de firma" s-a viralizat, dar si-a atras o serie de comentarii care mai de care mai copioase.

Administratorul paginii se apara de toate comentariile rautacioase afirmand ca are clienti pentru aceste marfuri pentru ca "altfel nu le-ar face" si se arata uimit de cata rautate exista in Romania, mai ales cand se rade de el pe motiv ca isi permite sa comita un furt intelectual.

Pana la ora publicarii acestui material nici o autoritate de control sau de ordine publica nu s-a sesizat in problema folosirii unor marci inregistrate.

Cele mai amuzante comentarii

Mai jos am selectat cele mai "originale" comentarii si am incercat sa le pastram in forma originala, cu tot cu greselile cu care au fost scrise.

  • * "Buna ziua,as dori sa fac si eu o comanda daca se poate... Masura 40 la modelul negru...dar as vrea daca aveti cu "DACIA""
  • * "La descriere mergea: Nu bate nu troncane, km reali, adusi din Germania de la un batranel care i-a purtat doar pana la magazin si inapoi"
  • * "Pentru cei cu Audi trebuie sa iau crema din reprezentata sau merge si aia din Deichmann?"
  • * "As vrea si eu o pereche numarul 40 la modelul negru dar daca aveti Matiz - motor 1.2"
  • * "Buna ziua m-ar interesa un 42, Euro 5, benzinar, dar sa consume putin"
  • * "Buna ziua! Prietenul meu se pregateste de nunta si ar dori o pereche masura 43, pe visiniu. Intrebarea mea este daca aveti si cu mercedes inmatriculat in Bulgaria. Va multumesc!"
  • * "Ma intereseaza o pereche 42 BMWEU pentru sotu', dar e cam pretentios ..vrea cu talpi all season!!"
  • * "Cum sa te incalti cu niste tigai?"
  • * "A-si dori si eu o pereche de pantofi marca BMW dar sa nu fie prea brutali si sa aiva kilometri reali si daca se poate si aveti ceva in 6 trepte manual ca nu prea ma descurc cu automata. Pe ce tara sunt inmatriculati? Nu vad numar de inmatriculare"
  • * "Un Kia scarp cameleon, hidramat, racire incalzire in calcaie caut si eu!! "
  • * "Nu v-a suparat, pantofi e cu tractiune pa fata, spate sau 4x4?M-a antereseaza doo parechi pa Porsche daca aveti!"
  • * "As vrea cu volvo va rog sa rup gura la colegi prin parcari"
  • * "Astia concureaza cu pantofii de mort din anii 90 care erau de carton"
  • Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
    Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
    Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
    Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
    Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
    Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
    #pantofi piele naturala, #pantofi emblema bmw, #pantofi piele mercedes , #stiri economice