Ziare.com

Posta Romana cumpara masini de 6,64 milioane de euro

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 10:46

   

Posta Romana cumpara masini de 6,64 milioane de euro
Posta Romana organizeaza, la sfarsitul lunii martie, o licitatie pentru cumpararea in leasing financiar a unui numar de 607 autovehicule, noi si/sau second-hand, valoarea contractului pentru urmatorii trei ani fiind estimata la 8,23 milioane de euro, cu TVA.

Bani exista, asadar, pentrtu achizitia masinilor, insa nu sunt resurse financiare si pentru redresarea companiei si mentinerea numarului de angajati, informeaza B1Tv. Peste 1.000 de salariati ai Postei i-au acuzat pe cei din conducerea companiei si din ministerul Comunicatiilor ca nu sunt capabili sa redreseze financiar compania.

Potrivit caietului de sarcini, flota de autovehicule va include autoutilitare tip furgon - 516, autosasiu - 82 si remorci - 9, iar pretul mediu pe masina este de peste 13.500 de euro, inclusiv TVA.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2577 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nu e numarul prea mare?

Mie mi se pare exagerat de mare numarul de masini. Vin 15 masin pentru fiecare judet, adica fiecare comuna mai rasarita va avea masina postei. Nu e cam mult?

 

Nu e numar prea mare !

Nu e un numar prea mare deoarece nu dau banii din buzunarul lor!
Daca Posta ar fi fost privatizata altfel ar fi facut socotelile. Dar asa isi pot permite. Cu bani publici. Cine stie ce afaceri dubioase ascund acest contract.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor