Ziare.com

Sefii de guverne din CSI au cautat solutii la criza econominca

Sambata, 21 Noiembrie 2009, ora 16:52

   

Sefii de guverne din CSI au cautat solutii la criza econominca
Summit-ul sefilor de guverne din statele membre al Comunitatii Statelor Independente (CSI) si-a incheiat vineri lucrarile la Ialta, dupa ce au fost discutate peste 20 de chestiuni.

Printre temele discutate se numara: colaborarea statelor CSI in combaterea efectelor crizei financiar-economice, optimizarea colaborarii in domeniul energetic, dezvoltarea coridoarelor de transport in regiune, amplificarea colaborarii in sfera inovationala etc.

La finalul reuniunii au fost semnate un sir de documente. Reuniunea a fost prezidata de premierul moldovean Vlad Filat, care a calificat discutiile din cadrul reuniunii drept serioase, deschise si pragmatice.

De la 1 ianuarie 2010, presedintia CSI va fi preluata de catre Federatia Rusa, iar urmatorul summit al sefilor de guverne al CSI va avea loc pe data de 21 mai, 2010, la Moscova.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!
Citeste mai multe despre CSI summit solutii criza economica
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 403 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor