Profit uriaș obținut de Tesla în trimestrul al doilea, de 10 ori mai mare faţă de anul trecut
Economie / Tesla
Tesla a obţinut un profit net de peste 1 miliard de dolari în trimestrul al doilea, de 10 ori mai mare faţă de anul trecut, şi venituri de 11,96 de miliarde de dolari, peste estimările analiştilor, de 11,30 miliarde de dolari, relatează CNBC. Este pentru prima oară când profitul net al producătorului american de automobile electrice depăşeşte pragul de 1 miliard de dolari. În urmă cu un an, profitul net a fost de 104 milioan de dolari. Veniturile aduse de automobile au fost de 10,21 miliarde de dolari. Tesla a anunţat anterior că în trimestrul încheiat pe 30 iunie a livrat 201.250 de vehicule electrice şi a produs 206.421 de vehicule. Compania a mai raportat venituri de 801 milioane de dolari din afacerile cu energie, care includ panouri solare şi sisteme de stocare a energiei pentru locuinşe, companii şi firme de utilităţi, l creştere de 60% faţă de trimestrul anterior. Rezervele de ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Tesla . Această zonă va concentra articolele categoriei Economie din Ziare.Com care au subiectul principal: Tesla.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Tesla, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Economie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Economie