CE nu a luat inca nicio decizie privind a doua transa pentru Romania

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 16:46
327 citiri

Comisarul european pentru afaceri economice si monetare, Joaquin Almunia, a declarat marti ca executivul comunitar nu a facut inca o evaluare a misiunii comune a Comisiei Europene, Fondului Monetar International (F MI) si Bancii Mondiale cu privire la indeplinirea de catre Romania a conditiilor din Memorandumul pentru asistenta financiara.

Reprezentantul CE a facut aceste precizari la finalul conferintei de presa in care a prezentat previziunile economice de toamna ale Comisiei Europene.

Acestea arata ca economia UE va iesi din criza in a doua jumatate a acestui an, desi pe 2009 in ansamblu se prevede totusi o scadere a PIB-ului cu aproximativ 4%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#CE imprumut Romania, #Joaquin Almunia UE, #imprumut romania fmi , #transa