Cât de departe a mers un bărbat pentru a face economii: "Trageți apa la toaletă o dată pe zi". Cele 6 ponturi pe care le recomandă

Luni, 15 August 2022, ora 14:35
23378 citiri
Cât de departe a mers un bărbat pentru a face economii: "Trageți apa la toaletă o dată pe zi". Cele 6 ponturi pe care le recomandă
Persoană care face calcule pentru economii FOTO Pixabay

Un tată econom a împărtășit sfaturi pentru cei care vor să pună bani deoparte.

Bărbatul din Hampshire a spus cât de departe a mers pentru a economisi 10.000 de lire sterline în doi ani, dar admite că sfaturile lui ar putea fi puțin cam dure pentru unii.

Al Baker a fost forțat să facă economii drastice pentru a-și întreține familia, după ce afacerea sa s-a prăbușit și a rămas fără cea mai mare parte din venituri.

El a dezvăluit ce sacrificii a făcut pentru a economisi bani și speră că sfaturile sale vor fi și altora de folos.

Bărbatul a dezvăluit că el și familia sa s-au bazat pe alimente cu preț redus.

Vorbind cu jurnaliștii The Mirror, el a spus că aceasta nu a fost singura ajustare pe care a trebuit să o facă pentru a face față cheltuielilor zilnice.

A povestit cum și-a pus apă în lapte pentru a-l înmulți și cum a refolosit pliculețele de ceai pentru a obține o nouă băutură, e drept, nu la fel de bună și de aromată.

„Am încercat și este destul de OK... Evident, este o ceașcă de ceai mai slabă decât prima ceașcă, dar mai mult sau mai puțin acceptabilă", a spus Al.

Gratuitățile de la hoteluri

Oamenii pot profita la maximum de gratuități atunci când stau la hoteluri.

„Dacă mergi și stai la un hotel, asigură-te că primești ceaiul și cafeaua în cameră, precum și șamponul și săpunul pentru oaspeți”, a explicat bărbatul.

Sfaturile extreme pentru economisirea banilor

Sfaturile extreme pentru economisirea banilor includ:

  • Reutilizarea plicurilor de ceai
  • Îndoirea laptelui cu apă
  • Reutilizarea hârtiei igienice
  • Profitați la maximum de gratuități
  • Trageți apa la toaletă o dată pe zi
  • Cultivă-ți propriile legume.

Cultivarea propriilor fructe și legume din resturi ar putea ajuta oamenii să economisească destul de mult când vine vorba despre cheltuielile pentru mâncare.

Bărbatul, care are și un blog personal - The Penny Pincher - a spus: „Acest lucru este foarte realizabil și este ceva ce eu fac deja.

De exemplu, luați o ceapă verde, tăiați rădăcina și puneți-o în apă sau în pământ și va crește din nou, o puteți folosi apoi pentru mâncare!”

De asemenea, bloggerul a vorbit despre modalitățile în care oamenii pot câștiga bani de acasă.

El a declarat pentru Express.co.uk: „Dacă aveți un spațiu într-un loc animat, cum ar fi centrul Londrei, cu parcări costisitoare, sau în apropierea unui aeroport sau a unei atracții turistice, puteți câștiga din închirierea lui mult mai mult decât ați câștiga dacă ați închiria spațiul într-o locație suburbană.

În aceste zile, cu facturi tot mai mari, fiecare bănuț contează, astfel încât banii în plus ar putea fi folosiți pentru mai multe alimente, poate un răsfăț, cum ar fi o ieșire la cinema, sau poate câteva băuturi la pub-ul local, sau o mâncare la pachet, care altfel, poate că nu ți-ai putea-o permite.”

Închirierea unui loc de parcare este o modalitate ușoară de a câștiga bani în plus pentru a compensa creșterea costului vieții, dar nu toată lumea are un loc de parcare pe care să îl pună la dispoziția altora contra-cost."

Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
Marea Britanie sfătuiește Ucraina să apere estul și să se concentreze pe atacurile asupra Crimeei
În timpul unei vizite în Ucraina, ministrul britanic al Apărării Grant Shapps și comandantul armatei britanice Tony Radakin au oferit sfaturi conducerii politice și comandanților militari cu...
Trucul controversat folosit de un cuplu pentru a mânca la restaurante. "Trebuie să economisești bani cumva"
Trucul controversat folosit de un cuplu pentru a mânca la restaurante. "Trebuie să economisești bani cumva"
Având în vedere că economia este într-o situație proastă și că mulți se confruntă cu dificultăți financiare, oamenii fac economii cum pot. Mulți au ales să nu mai iasă în oraș să...
#economii, #metode, #sfaturi, #barbat, #Tata , #stiri Europa