Ce spune Edi Iordănescu după ce a dus România în lumea a treia a fotbalului: ”Există un licăr de speranţă”

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 01:01
3682 citiri
Ce spune Edi Iordănescu după ce a dus România în lumea a treia a fotbalului: ”Există un licăr de speranţă”
Edi Iordănescu

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni seară, că speră că România a câştigat o echipă, apreciind că la echipa naţională este nevoie de continuitate. Iordănescu a mai spus că suporterii trebuie să rămână cu speranţa după meciul cu Bosnia, subliniind că va avea o discuţie în zilele următoare cu conducerea FRF.

"A fost o seară bună pentru noi, cu puţină şansă puteam aduce 6 puncte, nu doar patru, din ultimele două meciuri. Din dubla cu Bosnia am luat trei puncte, dar meritam cel puţin un punct acolo. Noi am pierdut totul în iunie şi în faţa unei singure echipe. Bosnia a venit cu o echipă modificată, dar cu jucători buni.

Salut atitudinea băieţilor, implicarea lor, apreciez caracterul arătat. Au arătat potenţial. Mă gândesc la Stanciu, Băluţă, Cordea... Ne lipsesc Ianis Hagi, Mihăilă, Chiricheş...Trebuie continuitate, omogenitate, În iunie lucrurile au stat diferit, am rotit mult, am riscat mult. Mi-aş dori să se contureze un nucleu de 30-35 de jucători, să fie continuitate. Să se intre greu în echipă şi toată lumea să-şi dea silinţa.

Nu este o seară foarte dificilă, este o tristeţe pentru ce s-a întâmplat în iunie. Sper că am început să căştigăm o echipă, am văzut un joc fluid, o echipă care a avut omogenitate şi continuitate. Suporterii trebuie să rămână cu speranţa. Există un licăr de speranţă. E corect să avem o discuţie cu conducerea federaţiei, sunt oameni deschşi dialogului, de mâine vedem ce se întâmplă", a declarat Iordănescu la Prima TV.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E out de la națională. Un om de bază al lui Edi Iordănescu ratează EURO
E out de la națională. Un om de bază al lui Edi Iordănescu ratează EURO
Accidentarea lui Vladimir Screciu, jucătorul U Craiovei dar și al naționalei, a recidivat. Se credea inițial că mijlocașul U Craiova va reveni pe teren la începutul play-off-ului. Acesta a...
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
Pe cine sună Meme Stoica primul dacă FCSB câștigă titlul. Ce zice el, aia facem!
FCSB este aproape de a câștiga titlul după mulți ani iar mai mulți jucători din echipă sunt în vizorul selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania....
#Edi Iordanescu, #nationala, #liga natiunilor , #nationala