Edi Iordănescu s-a hotărât! Ce va face după Campionatul European din Germania

Luni, 20 Noiembrie 2023, ora 19:49
2964 citiri
Edi Iordănescu s-a hotărât! Ce va face după Campionatul European din Germania
Edward Iordănescu FOTO facebook

Selecționerul care a calificat România la Campionatul European din Germania a decis ce va face după turneul final.

Edward Iordănescu a avut o discuție cu Răzvan Burleanu și cu Mihai Stoichiță imediat după meciul câștigat cu Israel, care a consfințit calificarea României la Campionatul European din Germania.

Șeful FRF i-a propus prelungirea contractului și pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2026 (SUA, Canada și Mexic), iar Iordănescu și-a dat acordul.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca fanii să fie bucuroşi după meciul cu Elveţia, ultimul al României din grupa I de calificare la Euro-2024.

"Mulţumesc tuturor celor care au crezut în noi. Nu am avut timp să răspund la mesaje, dar le mulţumesc public tuturor. Fanii vor veni mâine nu doar să sărbătorească, erau pregătiţi să lupte alături de noi. Ştiu că au aşteptări mari şi îmi doresc să-i bucurăm. Dattoria mea este în următoarele luni să pregătesc cât mai bine turneul final din Germania. Nu am plâns la calificare, dar am trăit emoţii puternice şi am fost mândru de băieţii mei", a declarat Iordănescu.

România s-a calificat, sâmbătă, la turneul final al Euro-2024, iar marţi va evolua cu Elveţia, în ultimul meci din grupa I.

Eveniment Quarterly Report

Ne-am bucurat prea repede: vedeta naționalei Belgiei "trage cu dinții" să joace la EURO 2024
Ne-am bucurat prea repede: vedeta naționalei Belgiei "trage cu dinții" să joace la EURO 2024
Apropiaţii portarului belgian Thibaut Courtois au dezminţit că acesta nu va juca la EURO 2024 din cauza accidentării grave pe care a suferit-o în luna august, scrie miercuri site-ul...
Unde va sta naționala României pe parcursul EURO 2024 FOTO
Unde va sta naționala României pe parcursul EURO 2024 FOTO
Naționala României și-a stabilit locul în care va fi cartierul general al tricolorilor pe parcursul EURO 2024. Opțiunea lui Edi Iordănescu este pentru Hotel Melchior Parkhotel, un complex...
#Edi Iordanescu, #selectioner Romania, #Campionatul European, #calificare, #Turneul Final, #EURO 2024 , #nationala