Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”

Marti, 23 Aprilie 2024, ora 14:50
942 citiri
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Edward Iordănescu FOTO facebook

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu este că îşi doreşte să continue împreună şi după încheierea Campionatului European din Germania, când expiră contractul cu antrenorului.

"În momentul de faţă sentimentul pe care îl avem, administraţie, departamentul tehnic, stafful tehnic, selecţionerul inclusiv, este că ne dorim să continuăm împreună", a spus preşedintele FRF

Burleanu a subliniat că îşi va îndeplini obiectivul, acela de a stabili numele selecţionerului înainte de plecarea echipei naţionale a României la turneul final al Campionatului European din Germania.

"Obiectivul pe care l-am trasat este ca înainte de plecarea în Germania la turneul final să cunoaştem numele selecţionerului care va duce această echipă naţională şi la o ediţie a Cupei Mondiale. Noi când vom avea elemente de noutate o să le comunicăm. Dar, repet, acesta este obiectivul şi îl vom îndeplini", a precizat el.

Preşedintele a dezminţit faptul că discuţiile de prelungire a contractului cu Edward Iordănescu au intrat într-un impas.

"Eu am discuţii cu Edi Iordănescu aproape în fiecare zi. Deci nu am avut doar două discuţii. Şi nicio discuţie cu Edi Iordănescu nu a ajuns într-un impas. El e un antrenor foarte deschis. Obiectivul l-am trasat împreună cu stafful tehnic. Aşa că aveţi toată încrederea că decizia la care vom ajunge va fi cea mai bună pentru fotbalul românesc şi pentru echipa naţională în următoarea etapă", a adăugat Burleanu.

Contractul selecţionerului echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, cu Federaţia Română de Fotbal este scadent la finalul Campionatului European din Germania.

În conferinţa de presă de marţi, Răzvan Burleanu a anunţat prelungirea parteneriatului cu Autoklass, început în 2019. "Avem plăcerea să anunţăm azi prelungirea parteneriatului cu Autoklass. Şi am putea spune că acest parteneriat seamănă cu o alianţă care presupune nu doar o susţinere financiară. Pentru că în timp am descoperit alături de partenerul nostru principii şi valori fundamentale care ne-au adus împreună, integritate, inovaţie, verticalitate, dar şi investiţii în performanţă. Şi atunci înţelegem de ce suntem împreună în acest parteneriat pentru 8 ani. Este un moment deosebit pentru noi pentru că un brand atât de important îşi reafirmă dorinţa de a investi în strategia Federaţiei Române de Fotbal", a declarat Răzvan Burleanu.

Quarterly Report - Editia 4

Vremea se schimbă din nou în weekend. Ce temperaturi vor fi în București la sfârșitul săptămânii
Vremea se schimbă din nou în weekend. Ce temperaturi vor fi în București la sfârșitul săptămânii
Vremea începe să se încălzească treptat spre weekend în toată țara, anunță ANM. Până atunci, însă, ne mai așteptăm la ploi și frig în anumite zone ale țării, spune Elena...
Ajutorul uriaș al României pentru Republica Moldova: ”A ținut lumina aprinsă, la propriu, două ierni”
Ajutorul uriaș al României pentru Republica Moldova: ”A ținut lumina aprinsă, la propriu, două ierni”
Pentru două ierni, România ”a ţinut lumina aprinsă, la propriu, în Republica Moldova”, şi a reuşit să facă asta pentru că are un sistem energetic pregătit, a declarat, joi, 23 mai,...
#Edi Iordanescu, #selectioner, #Romania, #EURO 2024 , #stiri fotbal