Edi Iordănescu a anunțat deja când nu va mai fi selecționerul României

Vineri, 24 Martie 2023, ora 20:25
1965 citiri
Edi Iordănescu a anunțat deja când nu va mai fi selecționerul României
Edi Iordănescu a selectionerul Romaniei FOTO facebook

România debutează mâine în preliminariile CE 2024, contra Andorrei, în deplasare, meci programat la ora 21.45.

Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat deja condițiile în care nu va mai fi selecționer: „Dacă România nu va fi la EURO, eu nu voi mai fi selecționerul naționalei. Asta spune contractul, asta mi-am asumat.

Vă garantez că mâine vom avea mult de tras, trebuie să fim concentrați, trebuie să fim atenți. Andorra e o echipă care știe să sufere, care se sacrifică, care a produs anumite rezultate care ne-au atras atenția. Declarațiile și optimismul nu sunt suficiente pentru o victorie.

Mă bucură extrem de tare informația pe care o am, că vor fi mulți români în tribune. Avem o datorie pentru ei. Nu sunt de acord cu cei care spun că e o grupă accesibilă. Suntem acasă de 8 ani de zile.

Da, avem o șansă. Cât de mare? Depinde de noi. Referitor la planul tactic, e clar că avem capacitatea de a aduce elemente noi de la un meci la altul”, a spus selecționerul la conferința de presă, conform gsp.ro.

După meciul cu Andorra, România va juca pe teren propriu, marți, cu Belarus. În aceeși grupă mai sunt Elveția, Israel și Kosovo.

#Edi Iordanescu, #selectioner Romania, #demisie, #ratare calificare , #stiri fotbal