Dansul lui Talmacean face inconjurul lumii

Autor: Ana Ilie
Luni, 18 Aprilie 2011, ora 21:53
6800 citiri
Dansul lui Talmacean face inconjurul lumii

"Un politician care face pasul Moonwalk nu pare un motiv suficient sa te faca atent la politica romaneasca, dar comportamentul sau excentric pare sa dea rezultate".

Asa isi incepe Associated Press articolul despre pedelistul Edmond Talmacean, "senzatia" ultimelor saptamani pe ecranele televizoarelor.

"Edmond Talmacean, un politician bucurestean de 40 de ani a generat titluri in ziarele nationale cu dansul pasilor Moonwalk, consacrati de Michael Jackson, la un show de televiziune, si felul in care l-a imitat pe fostul dictator, Nicolae Ceausescu. El l-a imitat si pe un binecunoscut comentator sportiv in timpul unei dezbateri politice serioase si i-a lasat muti pe ceilalti avocati prezenti", continua articolul.

"Dansul are un alt fel de mesaj politic, care sa atraga generatia mai tanara, care transmite ca e bine sa te amuzi... ca poti sa mergi la o discoteca si sa dansezi", a declarat Talmacean, pentru Associated Press luni.

Agentia de presa relateaza insa ca sefii PD-L nu au fost amuzati de comportamentul lui Talmacean si i-au cerut sa se calmeze.

Premierul Emil Boc a declarat ca "numarul" lui Talmacean este mai potrivit in "showbiz" decat in politica, in vreme ce Vasile Blaga, PD-L, a spus ca avocatul ar trebui sa mearga la programul TV "Romanii au talent".

In pofida dezaprobarii oficiale, continua articolul, Talmacean este in trend, se vorbeste despre el la cafenea si la salonul de coafura. Traficul pe blogul sau politic a crescut exponential, in asa fel in cat a ajuns, in doar doua saptamani, de pe locul 49 pe locul 7.

In Romania, tara lui Dracula si a altor traditii oculte, politica, se stie, o mai ia din cand in cand pe alaturi. Presedintele Traian Basescu si consilierii sai poarta in anumite zile culoarea mov pentru a se feri de deochi.

Politicianul Mircea Geoana a sustinut in 2009 ca a pierdut cursa prezidentiala deoarece Basescu a angajat un parapsiholog care sa lanseze un "atac energetic negativ" impotriva lui intr-o dezbatere importanta, continua AP.

Traian Basescu a mai fost surprins dansand cu sotia sau cu tiganii, insa miscarile lui sunt departe de a face furori pe Internet.

Talmacean a promis, luni, sa stea cuminte pana la alegerile din partid de luna viitoare insa marturiseste ca nu are regrete.

"Am dansat, am cantat. Acestea sunt calitatile poporului roman", a declarat Talmacen, pentru AP.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Edmond Talmacean, #Edmond Talmacean dans, #Talmacean dans Michael Jackson, #talmacean associated press , #dans
Comentarii