Edmond Talmacean ar putea fi demis pentru ca nu si-a declarat afacerile

Joi, 28 Aprilie 2011, ora 21:02
3471 citiri
Edmond Talmacean ar putea fi demis pentru ca nu si-a declarat afacerile

Canta ca Freddy Mercury, danseaza ca Michael Jackson si vorbeste ca Dumitru Pelican. Virtuosul politician Edmond Catalin Talmacean, consilier general la Primaria Sectorului 2, isi poate gasi cu usurinta un nou job daca Agentia Nationala de Integritate (ANI) va constata ca acesta nu si-a declarat toate activitatile economice in care este implicat.

"Orice demnitar este obligat sa-si declarate toate activitatile economice, in caz contrar el risca sa fie eliberat din functie si primeste interdictia de a mai profesa in spatiul public timp de trei ani", a declarat un reprezentant oficial al ANI, citat de Adevarul.

In ultima declaratie de interese a politicianului PD-L nu figureaza decat actionariatul pe care-l detine in cadrul unei singure firme, STERN 2000 Impex SRL, adica 50% din capitalul societatii. Restul, fiind reprezentate de sotia sa, Alina Talmacean, despre care tabloidele au scris ca intentioneaza sa divorteze.

Dansul lui Talmacean face inconjurul lumii

In schimb, potrivit datelor de la Registrul Comertului, demnitarul mai detine 3,7% din actiunile firmei Servcomex Grup SA, iar sotia tot 3,7%, companie care a declarat ca obiect de activitate "ridicata bauturilor". Restul actiunilor se impart la alti patru asociati.

Talmacean insa spune ca habar n-avea ca mai figureaza in acte. "Eu stiam ca nu mai sunt actionar, o sa verific totusi. Oricum, aveam o parte neinsemnata din capital, deci nu avea nicio miza", a declarat, pentru sursa citata, politicianul.

#Edmond Talmacean avere, #Edmond Talmacean afaceri, #Talmacean PDL , #stiri Edmond Talmacean