Ziare.com

Hellvig: MDRT a alocat 260.000 de euro pentru promovarea turistica in 3 concerte

Joi, 16 August 2012, ora 21:25

   

Hellvig: MDRT a alocat 260.000 de euro pentru promovarea turistica in 3 concerte
Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a alocat, din fonduri europene, suma de 256.000 de euro pentru promovarea brandului turistic al Romaniei in trei concerte organizate la Bucuresti, a declarat, joi, ministrul de resort, Eduard Hellvig, intr-o conferinta de presa.

"In anul 2011, s-a elaborat planul de actiune pentru promovarea brandului turistic in valoare de 75 milioane de euro din fonduri europene nerambursabile. In strategia de promovare au fost stabilite cateva aspecte printre care organizarea de spectacole, participarea la targuri sau evenimente outdoor.

In ceea ce priveste evenimentul de astazi (concertul Lady Gaga - n.r.) in data de 8 decembrie 2011 a fost depusa o solicitare de finantare din partea firmei organizatoare, in valoare de 600.000 de euro. Intre 8 decembrie 2011 si 28 mai 2012 consultantul angajat de MDRT a analizat solicitarea si in 29 mai a realizat un referat de finantare pentru cele trei evenimente (BestFest si concertele Lady Gaga si Red Hot Chilli Peppers - n.r.). Suma a ajuns la 256.000 de euro pentru cele trei evenimente, dintre care 93.000 de euro pentru evenimentul de astazi, repet finantat din fonduri europene", a afirmat Hellvig.

Ponta se face ca nu stie. Hellvig a finantat din bani publici concertul lui Gaga

Ministrul a adaugat, totodata, ca MDRT nu finanteaza din bani publici organizarea de evenimente ci doar aloca bani pentru promovarea brandului turistic de tara.

"Ministerul nu finanteaza din bani publici organizarea de evenimente efectiv, ci doar cheltuie bani pentru promovarea brandului turistic", a spus oficialul MDRT, care a precizat ca plata efectiva a sumelor catre organizatorul evenimentului Lady Gaga se va face dupa o analiza riguroasa a sarcinilor cerute in contract.

Eduard Hellvig a mentionat ca retragerea finantarii pentru cele trei evenimente asumate de MDRT nu putea avea loc deoarece imaginea Romaniei in lume ar fi avut de suferit.

"Retragerea finantarii pe care ministerul se angajase sa o faca ar fi adus deservicii internationale imaginii Romaniei. De exemplu, acest concert (Lady Gaga - n.r.) a fost organizat in Romania si Bulgaria, singurele tari din Europa de Est. Acest concert are o relevanta internationala si aduce plus valoare din punct de vedere al brandului de tara", a afirmat ministrul MDRT.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1230 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Intr-o tara crestinata de Sf. Apostol Andrei

"Retragerea finantarii pe care ministerul se angajase sa o faca ar fi adus deservicii internationale imaginii Romaniei. De exemplu, acest concert (Lady Gaga - n.r.) a fost organizat in Romania si Bulgaria, singurele tari din Europa de Est. Acest concert are o relevanta internationala si aduce plus valoare din punct de vedere al brandului de tara", a afirmat ministrul MDRT"

O satanista dezgustatoare care este folosita la indracirea tineretului are intr-adevar "o relevanta internationala" pentru fii pierzarii.
Domnilor "organizatori", pregatiti-va ca sa va ajunga Mania lui Dumnezeu, ca in cazul Sodomei si Gomorei.
Dumnezeu va va bate prin copii vostri care vor ajunge si ei ca niste monstri, ca aceia carora le faceti reclama.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor