Ziare.com
Home > Personalitati > Eduard Stelian Martin
Eduard Stelian Martin
Un deputat PSD a citit barfe pe Internet in timpul discutiilor asupra Ordonantei 50

Miercuri, 17 Noiembrie 2010, ora 20:45

Un deputat PSD a citit barfe pe Internet in timpul discutiilor asupra Ordonantei 50

Eduard Stelian Martin / stiri Eduard Stelian Martin

Dezbaterile asupra Ordonantei 50 care au avut loc in Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor se pare ca l-au plictisit pe reprezentantul PSD Eduard Stelian Martin, care a gasit altceva mai bun de facut. Politicianul nu a dat atentie problemelor de pe ordinea de zi si a decis sa caute nestingherit pe Internet barfe siropoase din presa de scandal, potrivit Realitatea Tv. In ciuda faptului ca a observat ca este urmarit de camera de filmat, deputatul nu a parut sa fie prea deranjat de acest lucru. Acesta nu este primul caz in care un parlamentar da dovada ca se plictiseste in timp ce se dezbat probleme importante. In luna mai, senatorul PNL Petre Marius Nicoara s-a delectat cu un film pentru adulti in plenul Senatului.

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Eduard Stelian Martin, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Eduard Stelian Martin
Eduard Stelian Martin
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Eduard Stelian Martin, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor