Omul modern: ce nu trebuie să îi lipsească pentru eficiență și precizie

Advertorial
Joi, 02 Martie 2023, ora 14:27
3948 citiri
Omul modern: ce nu trebuie să îi lipsească pentru eficiență și precizie
FOTO: shutterstock.com/

Agitația cotidiană ne îndeamnă să căutăm soluții accesibile și sigure pentru a eficientiza timpul și a face multe lucruri în decursul aceleiași zile. Cu toate că important este să găsim mereu un echilibru, perseverența este principala caracteristică a omului modern. Pentru ca totul să fie conform planurilor, există anumite tehnologii și instrumente care îl ajută să eficientizeze timpul și să facă lucrurile cu precizie.

Gadgeturi de ultimă generație

La prima vedere, poate părea un moft să ai ultimele tipuri de gadget-uri, IOS sau Android. Cu toate acestea, reprezintă o necesitate pentru criza de timp și nevoia de a face lucrurile bine pe ultima sută de metri.

  • Tabletă / iPad. Pentru momentele când îți dorești să termini ultima prezentare importantă, dar ești blocat în trafic sau mergi câteva zile departe de casă, însă nu ai avut suficient loc pentru un laptop. Fiind de dimensiuni reduse, tableta sau iPad-ul poate fi luat cu ușurință oriunde. Ultimul model îți asigură și toate aplicațiile și actualizările care îți vor ușura munca.
  • Smartwatch. Ești notificat mereu când apare o urgență, pentru conexiunea directă pe care o are cu smartphone-ul. Astfel, nu pierzi lucrurile importante și poți răspunde în timp util. Mai mult, îți oferă precizie asupra calității somnului, pașii efectuați, ritmul cardiac sau notificarea de a bea apa la timp.
  • Căști wireless. Sunt utile în orice moment și fiind fără fir, oferă precizie și ușurință în utilizare. Pot fi folosite atât în ședințele de la birou, pentru că elimină zgomotul extern, dar și la o simplă plimbare în parc, ascultând muzică pentru relaxare.
  • Tastatura wireless. Potrivită pentru orice moment în care ai nevoie să scrii documente întregi sau o simplă prezentare pe tabletă, dar și pentru a oferi un confort mai mare în utilizarea laptopului.

Autoturism elegant și încăpător

Chiar dacă traficul este dușmanul fiecărei persoane, fără mașină lucrurile ar fi mult mai îngreunate. Nu ne putem rezuma drumurile cu mașina doar la traficul din oraș, așa că autoturismul trebuie achiziționat pentru a fi utilizat în orice moment, oferind confort și eleganță, dar în același timp și spațiu.

Un Mercedes Clasa T poate fi alegerea potrivită atât pentru drumurile din oraș, cât și pentru vacanțele plănuite cu întreaga familie. La drumuri lungi, este cea mai bună achiziție, în ceea ce privește confortul, dar și modul în care pot fi depozitate toate bagajele.

Se poate testa oricând într-un drive-test, pentru a te familiariza cu design-ul și modul de funcționare, astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru eficiența călătoriilor.

Un spațiu productiv de muncă

Agitația și timpul cât mai scurt ne îndeamnă să fim eficienți doar în anumite locuri, unde am putea spori productivitatea. Astfel, nu e de mirare că tot mai multă lume se concentrează pe acele locuri unde este liniște și o amenajare corespunzătoare.

Biroul mobil, adică spațiile de coworking, este preferat de către omul modern, pentru că își poate găsi inspirația în orice moment al zilei, fără a fi constrâns de un loc anume. Astăzi sunt la mare căutare spațiile care sunt special amenajate în a oferi confort și inspirație, adaptate cu ultimele tehnologii, tocmai pentru a crea o atmosferă plăcută celor care vor să lucreze și pentru câteva ore.

Transformările accelerate își pun amprenta și în schimbarea comportamentului uman, însă nu trebuie privite ca un lucru care să ne sperie, ci din contră. Cât timp căutăm soluții care să aducă echilibru și precizie, fiecare schimbare este binevenită, la fel cum sunt și cele prezentate mai sus, caracteristici care descriu și lucrurile pe care le caută omul modern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#eficienta, #precizie, #om modern , #stiri life style